צמיגים - איפה מומלץ?

חייםאבג

New member
צמיגים - איפה מומלץ?

שלום
לאחר העדרות של 10 שנים מעולם האופנועים, קצת איבדתי קשר למה שקורה בענף.

צריך המלצה להיכן מומלץ לרוכש צמיגים לאופנע במרכז/שרון/חדרה.

תודה לעונים.

אני החלפתי ברינו טייר והייתי מאד מרוצה

שמעתי גם דיעות טובות על אורן זיתוני.
ובזמן האחרון ראיתי שגם ספורטישופ מציעים מחירים טובים.

iec

New member
מניסיון של שנים אני יכול להמליץ אך ורק על זייתוני..שבוא שעבר

החלפתי אצלו צמיג אחורי וכרגיל יצאתי משם מרוצה עד הגג מהעבודה הנקייה המדוייקת והמיקצועית.וכמובן מהמחיר,בין אם אני קונה דרכו או רק מבצע הרכבה של צמיג שבא איתי מחו"ל.

אני פדנט בכל מה שקשור לאופנוע שלי. יכול לספר שכלפני כ-8 חודשים לצערי לא החלפתי צמיגים אצל זייתוני משיקולים שחייבו אותי לעשות זאת אצל מתחרה שלו...באותו יום קבעתי עם חבר שגם הוא החליף צמיגים. העבודה הייתה זריזה אבל יצאנו עם מפח נפש גדול. באותו הרגע היינו מוכנים לשלם כפול רק כדי לא לראות את החריטות(לא שריטות) שנעשו על הג'אנטים הנוצצים של האופנועים.
בעל הבית ,בחור נחמד מאוד, התנצל וניסה לתקן את החריטות-אבל כאמור לא ניתן לעשות משהו בנידון ולפי שיטת העבודה לא נראה לי שזו תהיה הפעם האחרונה שיחרטו שם ג'אנטים.
נכון, יש כאלה ששריטות על הג'אנטים לא מעניינות אותם ואז כל מה שאני כותב אולי לא רלוונטי עבורם.

זייתוני עובד עם כלים יעודיים לאופנועים שכולם או עשויים פלסטיק מיוחד שאינו שורט,כמו המברג הגדול שאחראי על קילוף המשקולות הישנות מדופן הג'אנט.
על כלי העבודה שחייבים להיות עשויים ברזל מולבשים תושבות פלסטיק שמונעים שריטות-כמו על המוט/לום שמרים את הצמיג ברגע שזה מתחיל להסתובב על מכונת הצמיגים וכמובן שגם השיניים שמחזיקות את הג'אנט היקר למכונה.

בסופו של תהליך הוא עובד עם מפתח מומנט ומחזק את הברגים לפי נתוני היצרן.

היו מיקרים שהמחיר שלו היה הכי טוב והיו מיקרים בודדים שיכלתי לקנות את הצמיגים ב-50 שקל פחות....אבל עבודה בטוחה מיקצועית נקיה ופדנטית כמו שלו לא אמצא כנראה גם עבור עוד 500 שקל ובשבילי זה שווה הכל.

biker34

New member
מוסיף ומחזק - רק זיתוני ...הבנאדם יקה מהסרטים

גם לאופנוע וגם לרכב ...תמיד נהנה לראות אותו עובד ולא מחפף אפילו בפסיק.

מיצו

New member
המקצועיות של זיהוי לא מוטלת בספק

הוא יהיה הבחירה הראשונה גם שלי. אלא מה, בלי שום קשר לזה, לפי מיטב הבנתי הוא לא נוגע אאל"ט בצמיגים ברידג'סטון. לא יודע איזה מותג אתה מחפש להתקין, אבל ממה שאמר לי, גם אם תביא איתך ביד צמיג של המותג הזה, הוא יסרב להתקינו גם תמורת כסף. המידע הזה נכון ללפני כחודש. אולי מאז הוא נמלך בדעתו. לא בדקתי.

למעלה