צמח שעדיין לא מזוהה

איתן em

New member
צמח שעדיין לא מזוהה

הצמח מן האוסף שלי נשתל היום בעציץ שהוא כולונעשה בעבודת -יד ע"י מאורו ובאדיבותו.הרקע של הצילום עקב חוסר הקפדה מצידי,לא ממוקם היטב.

איתן em

New member
העציץ היפה מקרוב

אפשר לראות את הגוון והטקסטורה של העציץ

סן תאי

New member
אמן כלים !

מאורו מתחיל לבסס את מעמדו כאמן כלי בונסאי (בנוסף להיותו אמן בונסאי). נפלא. כלים נהדרים. יהיו כלים למכירה ביריד?

איתן em

New member
תקריב של העלים

הצמח +תקריב של העלים מצולם בדף מס"-4 מתאריך 25/4.05,הצמח נראה במצבו הקודם לפני העיצוב העכשווי.

udiraz1

New member
סן תאי, על איזה יריד מדובר ?

משהו בלעדי בעניין בונסאי ?

סן תאי

New member
יריד החוג

חוג הבונסאי יקיים במפגש הבא יריד לחבריו בו יוכלו החברים לרכוש ולקנות האחד ממרכולתו של השני, הכל בתחום הבונסאי כמובן.

noamrathaus

New member
יריד

הי, אינפורמציה נוספת ב: http://www.bonsaiclub.co.il/index.php?title=%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%93_%D7%94%D7%91%D7%95%D7%A0%D7%A1%D7%90%D7%99

kfirik

New member
יכול להיות Schinus terebinthifolius

פלפלון דמוי אלה...האם לעץ יש זרעים כמו של עץ פלפלון?

איתן em

New member
יכול להיות,יש דמיון לאלה מבחינת

העלים,נמצא אצלי הרבה שנים,אבל בעקבות הגיזום המתמיד שאני מבצע בעץ,עדיין לא זכיתי לראות פריחה וכמובן מאליו ,גם לא זרעים. מכיוון שכבר נטען ע"י מספר אנשים בעבר שהעלים מזכירים את האלה,נראה לי שאתה בכוון הנכון. מה שלא הייתי טוען לגבי הגזע. על כל פנים השם שנתת ישמש כנקודת מוצא על-מנת לאמת את הזהוי או להמשיך בחיפוס. תודה-איתן

vinbe

New member
לא צריך להגזים

תודה שגיא על המחמאות. בינתיים אני מתפרנס בכבוד מעבודתי הסטנדרטית ולא חשבתי להכנס ל"ביזנס" של קדרות בונסאי. אבל זה יכול להיות רעיון לא רע לפנסיה. ל"צערי", בכל מקרה לא אוכל להשתתף ביריד כי באותו זמן אהיה עסוק ב TREKKING בהרי הדולומיטים שבצפון-מזרח איטליה. אני מבטיח להביא משם כמה שיותר תמונות מעניינות ואולי קצת זרעים. יש לי 3 שתילים קטנים של PINUS SYLVESTRIS מזרעים שאספתי שם שנה שעברה ובינתים ניראים לי בסדר גמור. שלום לכולם מאורו

איתן em

New member
גם אני מחכה לזהוי DHARANI

שלום ארי'עדיין אף אחד לא הצליח לזהות את הצמח.לפי -כך צריך להמתין עד שיגאלו אותנו מחוסר הידע. להת.איתן

kfirik

New member
לגבי העציץ החדש.

אני הוקסמתי מהכישרון של מאורו בבניית העציץ הזה שכן הוא ניראה מוקפד אסתטי ויפה אך לטעמי בעציץ הקודם העץ ניראה יותר טוב..

איתן em

New member
לגכי העציץ

העץ עבר שנוי צורה,והוא נראה "אנמי" במקצת ,כתוצאה מגיזום מרובה של ענפים.מתוך נסיון עבר שיש לי מהעץ הזה ,יש לציין שהוא מתאושש מהר ומצמיח ענפים ועלים בקצב די מהיר,אני צופה שהוא יראה טוב בעתיד הלא רחוק ,לאחר שיתמלא בעלים וענפים חדשים.צריך להפעיל קצת את הדמיון. איתן

איתן em

New member
עוד לגבי העציץ

לאחר התבוננות נוספת,אכן יש משהו בדבריך,כרגע אין לי משהו הולם יותר באוסף,אבל תמיד קיימת האופציה להחליף צמח.בינתיים נמתין ונראה מה יתפתח. איתן

elonliberman

New member
גם לי יש כזה

יש לי 3 צמחים שאני בטוח שהם זהים לצמח בתמונה 2 מהם עברו היתעללות על ידי (גיזמתי את הצמח כך שנישאר רק גזע כי הם היו גדולים מידי ורציתי התחלה חדשה ודבר מוזר מאוד קרה הגזעים לא מוציאים עלים חדשים כבר כשנה אבל הגזע חי לגמרי) בכל אופן אם אתה רוצה ליראות עץ זה בגודל טיבעי ניתן ליראות מספר עצים כאלו בכניסה לשכונת קיריית גנים ברעננה (ממש בכניסה מצד ימין אי אפשר לפספס אז אם אתה בסביבה...)

למעלה