צמח השבוע----------LINARIA

הכין ניתן לקנות זרעים בכמות שניתן

לפזר בצורה נדיבה בגינה, על מנת לקבל גושי צבע יפים
לינריה-מתחרז עם נהריה
אהבתי את הצבעוניות

crazyflower

New member
ראיתי אותה היום במשתלה

בעציץ הדגמה פורח משגעת אבל כבר אין לי איפה
ובשבוע שעבר... שתלתי סלפיגלוסיס, זוגית מפורצת שטסונמי המליצה שתלתי ביחד עם בידנס, שתהיה גם פריחה חורפית מחכה לאביב הזה במיוחד כל כך סקרנית שתלתי הרבה דברים חדשים שלא מכירה והיום ראיתי שהגיע לשתיל הדולפיניום הרב שנתי שראיתי תמונות שלו פה ושמרתי לו מקום במיוחד

צפנתי

New member
נכון שזה נורא מעצבן שאין מקום להכל?

והכי מעצבן, שאם כבר מחליטים על משהו, יש ממנו המון צבעים ורוצים את כולם...אוף. בעצם זה לא מעצבן, זה כיף. מצד שני זה מעצבן!!!

מייקלה1

New member
קניתי בשבת כמה שתילים של פישתנית,

פעם ראשונה הייתי במשתלת שתיל,קניתי גם כמה שתילים של פוקסיות.הפעם אני מנסה אותם בחלקה חדשה, שאני מקווה שתתאים להם. וכן, זה מעצבן שאין מקום להכל ולכן אני לא מוותרת ושותלת גם בעציצים ואותם משלבת בין הצמחיה שכבר קיימת.

crazyflower

New member
אמנון ותמר ננסי

שותלת אותו המון, מתה עליו וכל פעם שנכנסת למשתלה רואה מגש יותר יפה ויותר מתוק ורוצה לשתול גם אותו הם פשוט כאלה לא יודעת מלאי אישיות

מייקלה1

New member
יש כאלה שנראים כמו פרצוף של

קופיף מצחיק.מעדיפה אותם על פני הגדול,יפים בסלסלות, לא מפונקים באדמת ההר שלי וחיים יפה גם בחצי צל והבונוס- זורעים את עצמם.

טסונמי1

New member
את הדלפיניום שהגיע למשתלה תיבדקי

טוב- יש סוג-שהוא מנונס העלים שלו גזורים-הגובה שלו מקסימום 30 סמ אני מיתכוונת לגבוהה מעל מטר ["רב שנתי] עים עלים רחבים

טסונמי1

New member
מצרפת תצלום מגוגל של הדלפיניום

המבוקש- הצמח הירוק בסיבוב הערוגה לזה אני מיתכוונת-בתצלום הוא עדין לפני פריחה ולא בשיא גובהו-מוטות הפרחים בם מעל מטר גובה!

crazyflower

New member
../images/Emo5.gif מאיפה שאני אדע טסונמי?

זה שתילון קטנטן הוא רב שנתי זה בטוח בשתיל טענו שגבוה מלמלו משו על הצבע שזה לא הזן הרגיל אסתכל מחר מה שם הזן אני רוצה גבוה גבוה כמו בתמונות

Rוני

New member
זה דלפיניום?

הדלפיניום שלי נראה לגמרי אחרת עם עלים שונים לחלוטין ולא כאלה גדולים

bel011

New member
באמת לא מבינה מה הקשר בין התמונה

שטסונמי העלתה לפריחה אצלך........נראה שונה לגמרי

טסונמי1

New member
זה הדלפיניום הפושטי- גם הוא

די גבוהה מייצר הרבה פרחים העלים גזורים -קל מאוד לזריעה דלפיניום כזה לא קונים שתילים- זורעים ישירות בערוגה כדי לקבל מישטח את הפרחים שלו ניתן ליבש[הפוך] בנוסף קיים זן מנונס [מאוד מאכזב] וזן שבחול הוא רב שנתי אצלנו לא[אולי במקומות קרים ישרוד קיץ] הוא ענק והעלים שונים לגמרי- ועמוד הפריחה ע נ ק יש עמוד פריחה אחד לכל שתיל והמראה שלו עוצר נשימה

Rוני

New member
ראית איפה שהוא את בפרח עצמו?

זה מה שמראים בתערוכת הפרחים בצ'לסי? נראה יותר כמו פעמון? כזה אני רוצה

טסונמי1

New member
דלפיניום "רב שנתי" ענק

מקווה שעשיתי לכם סדר בזנים---תיסתכלו על צורת הפרח ובעיקר על העלים לכל זן צורת עלה שונה

טסונמי1

New member
בטח שראיתי את הפרח - לפני שנתיים

מצאתי שתילים - זה היה מדהים- ולדעתי יש בחנויות פרחים טובות את הפרח של הדלפיניום הגדול

crazyflower

New member
ראיתי את הפרח בדוכן פרחים בשוק

הכרמל זה מדהים הדבר הזה פעמונים טפוחים סגולים סדורים על עמוד תפרחת העלה של השתילון שקניתי נראה כמו בצילומים של טסונמי רחב ומשונן

למעלה