צמח השבוע---------נולנה -NOLANA
ט טסונמי1 New member 21/11/05 #2 אוהב מזג אויר קר-מתאים לירושלמים מישתרע -חד שנתי[אולי הירושלמים יצליחו להעביר אותו קיץ]
ט טסונמי1 New member 21/11/05 #4 אני שתלתי אותו בעציץ גבוהה עים פתח צר-פרח עד לקיץ ואז שבק...השקיה בנונית ביגלל הצבע הכחול המדהים הצמח מאוד דומיננטי בתוך ערוגה ירוקה
אני שתלתי אותו בעציץ גבוהה עים פתח צר-פרח עד לקיץ ואז שבק...השקיה בנונית ביגלל הצבע הכחול המדהים הצמח מאוד דומיננטי בתוך ערוגה ירוקה
ט טסונמי1 New member 21/11/05 #5 לדעתי הצמח חדש יחסית שנה שעברה פגשתי אותו לראשונה- מקווה שימצא במשתלות גם השנה
ט טסונמי1 New member 21/11/05 #9 יש חשש שהכובע יכסה את עלי הנורית והעלים יצהיבו ממחסור באור- לפרח לא תהיה בעיה - הוא גבוה
ט טסונמי1 New member 21/11/05 #16 במשתלות בדכ אלה אים כן התחילו לימכור שתילים גם בבתי מרקחת-סתם סתם עוד מעט יגיעו למשתלות- שמתי לב שצריך לבקש מבעלי המשתלות הם לא תמיד זוכרים או יודעים מה להזמין אני משאירה תמיד רשימה של המלצות במשתלות שאני קונה בהם
במשתלות בדכ אלה אים כן התחילו לימכור שתילים גם בבתי מרקחת-סתם סתם עוד מעט יגיעו למשתלות- שמתי לב שצריך לבקש מבעלי המשתלות הם לא תמיד זוכרים או יודעים מה להזמין אני משאירה תמיד רשימה של המלצות במשתלות שאני קונה בהם