צמח הכסף הסיני

ayako

New member
צמח הכסף הסיני

קראתי באחד מספרי הפנג שואי צמח לסגולה לשפע ופרנסה הנקרא: "צמח הכסף הסיני או בלועזית: CRASSULA OVATA שאלותי היא: האם ניתן להשיגו בישראל? אם כן מה שמו בארץ? האם ניתן לרכושו בכל מקום? תוכלי בבקשה לפרט גם כיצד להשתמש בו בדרך הנכונה. המשרד שלי מנוהל מהבית: האם למקם אותו בתוך המשרד או למקם אותו במרחב - בסלון? לתשובותייך אודה מאוד, תודה רבה וחג שמח,

לפי גוגל: ככה הוא נראה

כאן. נדמה לי שראיתי צמח כזה (אבל אולי הכי בטוח לשאול בפורום גינון). על שאר השאלות אני משאירה לאביבה לענות.

אפשר למצא אותו בכל משתלה

בקשי להגיע למדף הסוקולנטים והוא בד"כ נמצא שם. אפשר לקנות צמח קטן כי הוא גודל והופך מהר מאוד לגדול, בתנאים טובים. התוך המשרד לא יחסיק מעמד כי הוא זקוק לאור שמש ומעט מים. הצד הצפוני, מבחוץ, יתאים לו כדי להביא כסף...

אתיר

New member
איזה קטע, יש לי בדיוק כזה קטן

אבל איך אני אשים אותו בצד הצפוני??? בהתחשב בחורף הירושלמי שהכל עף?????

אתיר

New member
המקום הוא פתוח מאד, ולפני שהוא

יעוף הוא יתפרק כמה שיוכל וחבל....ואפרופו כמה הוא יכול לסבול את הקור???? ואם אני אבנה משהו שיחסום את הרוח יהיה שווה???

חופית121

New member
איפה רצוי לשים את הפרח?../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

האם אפשרי לשים אותו בכל איזור בבית, או שרצוי לשים אותו באיזור הכסף? ת ו ד ה

ayako

New member
צפון של המשרד או של הבית

אביבה, תודה רבה על המידע. כמובן עוד מס' שאלות: 1. אם אמקם בצפון- בקיר הצפוני של המשרד יש חלון ומחוץ לחלון למטה עומד המזגן. אפשר לשים שם? מה אם יעמוד בתוך החדר בצפון? 2. קראתי שהמיקום לאו דווקא צפון אלא דרום מזרח - שפע. אם ארצה למקם בדרום מזרח, האם אשתמש בפינה הדרום מזרחית של המשרד או של הסלון? לתשובתך אודה.

k e r y

New member
עץ האושר- וחדשה פה../images/Emo24.gif

שלום לכולם אני חדשה פה..... נכנסתי לבקר בפעם הראשונה והתלהבתי. במשתלות קוראים לו עץ האושר.

למעלה