צמחי מרפא

צמחי מרפא

שלום לכם יש לי ילד שהוגדר כהיפראקטיבי עם בעיות בקשב וריכוז. פגשתי מישהי שאמרה לי שיש צמחי מרפא שיכולים לעזור בנושא- רק שהיא לא יודעת איזה האם יש פה מישהו שמתמצא בנושא? שיודע אם זה באמת יעיל? אני לא מתכוונת למשהו שיפתור את הבעייה אלא ירגיע. אשמח לכל מידע, אפילו קישור מתאים. תודה דבורה

Negyot

New member
תשובה

שלום דבורה. אכן, יש צמחי מרפא שיכולים לעזור, תזונה שעוזרת ועוד - לשם כך אני חושבת שהכי נכון יהיה לפנות למטפל מוסמך שמתמחה בטיפול בילדים - הרבליסט, נטורופת וכו'. גם לשיטות אחרות ברפואה המשלימה יש פתרונות כמו לארומתרפיה, רפואה הסינית, לקינסיולוגיה, פרחי באך, הומאופתיה ועוד. יש מטפילם המשלבים כמה שיטות ולעתים גם זה יתרון. לדעתי זה יהיה חסר אחריות לתת כאן מרשמים לצמחי מרפא (או לשמנים ארומטיים או לכל דבר אחר) מבלי להכיר ולפגוש את הילד שלך, לדעת קצת רקע ולערוך בדיקות נוספות ומקיפות. יש איך לעזור, כדאי למצוא את הדרך שמתאימה בדיוק. בהצלחה וחג שמח!

לא את שביקשתי עניתם

ביקשתי לדעת מהם צמחים ספציפיים שעוזרים ע"מ לדעת.. הבן שלי טופל ומטופל עד כה באינסוף שיטות וגישות טיפולית ושום דבר לא עזר.... אני אוספת אינפורמציה בתחומים שונים ע,מ להבין ולראות אולי אוכל להקל עליו במשהו. נמאס לי להוציא כספים בלי שזה יתרום אז אם אפשר.. דבורה

Negyot

New member
לבקשתך..

הבנתי כבר בהתחלה את מה שביקשת ואני עדיין חושבת שזה חסר אחריות לתת לך כאן מרשמים ספציפיים לצמחים, ב ע י ק ר אם הוא מטופל בעוד שיטות או ע"י תרופות קונבנציונליות שיכולות להיווצר אינטאקציות ביניהן ובין הצמחים (למשל, שמן רומזרין ידוע ביכולתו לווסת ריכוז, אך אסור להשתמש בו כשנוטלים ריטלין ועוד ועוד דוגמאות). בעיה נוספת בפורומים אינטרנטיים, שלא תמיד עונים אנשים מקצועיים ואת עלולה ליישם עצות שיזיקו לבנך. אבל את המלצתי לפנות אך ורק לאנשים מוסמכים כתבתי כבר בהודעה הקודמת... עם זאת, מצרפת לך קישור לאתר "גאמנון" המופלא למדור העוסק בבעיות קשב וריכוז, אולי תמצאי שם משהו. בהצלחה..

shloמי

New member
../images/Emo39.gifצמחי מרפא והפרעות קשב

היי דבורנית חברות פורום נתנו לך עצות טובות ומוסיף. מצרף קישור בנושא - הפרעת קשב וריכוז.
שולח לך מסר בברכת אור ואהבה שלומי

saritsh

New member
א.ב. בהיפראקטיביות

ולא משנה באיזה שיטה מטופלים 1.לעשות בדיקת שמיעה ובדיקת ראיה! 2. להפסיק דברי מתיקה (או לפחות להוריד) ודברי מאכל שמכילים צבע מאכל צהוב אדום. בריאות

קשב וריכוז- טיפול.

מנסיון שלי , טיפול במגע הוא מאד מאד עוזר. אפילו דמיון מודרך יכול מאד לעזור לילד עם בעיות קשב וריכוז. והכי הכי עוזר, מסאג'. פתרון פשוט ויעיל לטעמי. יש כל מיני מסאג'ים אני ממליצה על מסאג' לילדים (תלוי בן כמה הילד שלך) או מסאג שבדי קלאסי. בהצלחה.

למעלה