צמחי מרפא האם מישהו יודע איפה ניתן ללמוד צמחי מרפא באזור המרכז? מאיה
F freearth10 New member 15/10/03 #1 צמחי מרפא האם מישהו יודע איפה ניתן ללמוד צמחי מרפא באזור המרכז? מאיה
א אדומה2 New member 15/10/03 #2 לימודים צמחים אם בצמחי מרפא סינים חשקה נפשך מאיה, אני ממליצה ללכת לפי מורה, פחות לפי ביה"ס. אם תרצי עוד פרטים והמלצות אשמח אם תפני אליי במסר.
לימודים צמחים אם בצמחי מרפא סינים חשקה נפשך מאיה, אני ממליצה ללכת לפי מורה, פחות לפי ביה"ס. אם תרצי עוד פרטים והמלצות אשמח אם תפני אליי במסר.
מ מוטימוט New member 17/10/03 #4 צמחי מרפא סיניים או מערביים? מערביים: פקולטה לחקלאות, שלוס-תחנה מרכזית, רידמן וכו'. אם בצמחים סינים עסקינן: רידמן (הכי מומלץ), זן צמחים פותחים קורס חדש וכו'. קורס של שנה לפחות הוא מינימום הכרחי ע"מ לרכוש ידע ברצינות. בהצלחה מוטי באישי אם את זקוקה למידע נוסף
צמחי מרפא סיניים או מערביים? מערביים: פקולטה לחקלאות, שלוס-תחנה מרכזית, רידמן וכו'. אם בצמחים סינים עסקינן: רידמן (הכי מומלץ), זן צמחים פותחים קורס חדש וכו'. קורס של שנה לפחות הוא מינימום הכרחי ע"מ לרכוש ידע ברצינות. בהצלחה מוטי באישי אם את זקוקה למידע נוסף
F freearth10 New member 19/10/03 #7 ../images/Emo51.gifלכל העונים מקרב../images/Emo23.gif הצפתם אותי באינפורמציה ממש יעילה! שעזרה מאוד למי שבשבילו שאלתי! תודה. מאיה
../images/Emo51.gifלכל העונים מקרב../images/Emo23.gif הצפתם אותי באינפורמציה ממש יעילה! שעזרה מאוד למי שבשבילו שאלתי! תודה. מאיה