צמחי מרפא

קמיה23

New member
צמחי מרפא

שלום לכולם,
רציתי לשאול אם מישהו ניסה לטפל בבעיה כלשהי בצמחי מרפא והאם זה היה יעיל...
בעיקרון אני מחפשת טיפול ללחץ וחולשה אבל אני לא יודעת אם כדאי לסמוך על החברות השונות שמייצרות את התרופות הטבעיות...

האם יש לכם משהו להמליץ לי עליו??...

חג פסח שמח וכשר :)...

Besomet

New member
טיפול באמצעות צמחי מרפא

התשובה לשאלתך היא בהחלט כן.

חלק משמעותי מעבודתי מסתמך על שימוש בצמחי מרפא, ואכן יש תוצאות נהדרות.

הגישה שלי היא הוליסטית, ולכן אני מסתכל על האדם כמכלול שלם והטיפול יכלול גם שיחות/טיפולי מגע/המלצות תזונה ועוד.

אני ממליץ לך לפנות למטפל/ת מקצועי/ת במקום לצפות לגלולת קסם (אפילו אם היא טבעית) שתפתור הכל. בטח ובטח לא ראוי ומקצועי לאבחן ולטפל דרך האינטרנט.

בהחלט ניתן לעזור לך לחיות חיים איכותיים וחיוניים בין אם באמצעות צמחי מרפא, רפלקסולוגיה, נטורופתיה, רפואה סינית, פרחי באך וכיוב'.

חג שמח :)

0 אור 0

New member
וגם אני

ההסטוריה שלי עם צמחי מרפא הולכת הרבה שנים אחורה - כשמילדות הכרתי צמחי מרפא מהחוכמה העממית, מתרופות סבתא שונות וגם קצת מלימוד עצמי לא מסודר (הימים ימי טרום האינטרנט והמידע לא היה נגיש כמו היום),
כבר אז הכרתי צמחים בדוקים שסייעו לפתור בעיות ביעילות רבה,
מאז גם למדתי טיפול באמצעות צמחי מרפא, ואני רואה את ההבדל העצום - כאשר משתמשים בצירוף מדויק של צמחים, לאחר אבחון מקיף והבנה של תכונות הצמחים שניתנים, במינון טיפולי של תערובת טינקטורות, האפקט הוא יעיל ופשוט עובד.
רכישת צמחים בבית טבע על פי מאמרים אקראיים והמלצות של השכן או המוכרת בחנות הטבע , התועלת שלה מעט לא אמינה - לפעמים זה יעזור, לפעמים לא ישנה כלום ולפעמים אפילו יזיק.

וגם כשפונים למטפל חשוב לבדוק היטב לפני כן למי פונים, על פי המלצות כי היום באמת אי אפשר לדעת ומטפל לא מיומן בצמחי מרפא עשוי גם כן לגרום נזק לא פחות מאשר כשרוכשים אותם סתם כך בחנות טבע.

קמיה23

New member
תודה לכולם

מה אתם אומרים על צמחי מרפא של ברא?
יש לכם המלצות לגביי מטפל/ת טוב/ה?

חג שמח :)...

0 אור 0

New member
אחת החברות הידועות בתחום

למציאת מטפל/ת טובה כדאי לחפש באיזור מגוריך .

יעל ND

New member
לקמיה

כולנו, או לפחות רובינו, מטפלים בצמחי מרפא ולרוב זה יעיל ביותר.

לגבי ההמלצות - תפני לאיש מקצוע, והוא כבר ידע איזה סוג של טיפול להתאים לך בהתאם למצבך מכל מיני בחינות, וגם יכין וגם ידריך אותך איך לקחת וכו'.
וכל זה - לאחר החג, כי כל הטינקטורות אינם כשרים לפסח.

0 אור 0

New member
ורק צריך להזהר

ולזכור שהעובדה שמישהו מטפל בתחום כלשהו אינה הופכת אותו למומחה לצמחי מרפא,
נתקלתי כבר במטפלים שלא מבינים כלום בשמנים או בצמחי מרפא ובכל זאת מרשים לעצמם להמליץ על צמחים או שמנים, וחשוב לזכור שגם אם יש מטפלים רבים שהם רב תחומיים ובעלי תחומי ידע משלימים, לא כולם כאלו.

למעלה