צמחונים

לבנת12

New member
צמחונים

האם מישהו מכיר מסעדות שיכולות לגרום נחת לצמחונים וגם לחובבי בשר?

B r u l e

New member
לבנת שלום

היום כמעט כל מסעדה דואגת לשמור בתפריט מנות צמחוניות ובשריות. לכן, מאד קשה לתת המלצה למסעדה כזאת, כי התיאור עונה כמעט לכל מסעדה. אני יודע שלרפאל יש מנות צמחוניות וגם לקופי בר ועוד מסעדות שהוזכרו בפורום. את יכולה להיעזר בביקורות החודשיות כדי למצוא תיאורים של מסעדות עם המנות, ובטוח תמצאי מגוון של מנות צמחוניות שיתאימו לטעמך.

Lear22

New member
כשמדובר במסעדה "רגילה" מאוד חשוב

לבקש שאת הרוטבים, הצירים וכל השאר יעשו בצורה צמחונית. מסעדות טובות בד"כ מחזיקות - כשהמנה מאפשרת - ציר על בסיס צמחוני בנוסף. זה קורה במנות פסטה לסוגן וסלטים. שלא יקרה לך מה שקרה לאחותי בקופי בר, שאחרי שהזמינה שם מנת פסטה עשרות פעמים היא גילתה פתאום שעשו אותה בציר בשרי...
בהצלחה

Lear22

New member
אני יודע על אחת

שנמצאת על הפינה של מסריק ושלמה המלך לא הייתי שם אף פעם אבל אני עובר שם לפעמים בצהריים ונראה שיש להם לקוחות. חוץ מזה אני יכול להמליץ לך על פסטה מיה, כמעט כל הרטבים שם צמחוניים ויש להם אחלה פסטה. אותו דבר על ביג מאמה. בכלל איטלקית יכולה לפתור לך המון בעיות. גם לג'ויה בהרצליה פיתוח יש כמה מנות צמחוניות טובות.

פינליש

New member
אני מסכימה עם הדיעה

שבאיטלקיות את פותרת את הבעיה. אני יכולה לספר לך שביום העצמאות הלכתי עם אחי לאכול. סגרנו על אגדיר רק ששם עשו שיפוצים אז קפתנו ממול לביג מאמא (אוחחחח אני אוהבת). אחי סגור ולהוט על בשר כמו כל נער מתבגר. אמא שלי מספרת שהוא אוכל קילו בשר ביום!!! (בלי העין רעה חיק טפו שום שמיר) לא ברור לי לאן זה נכנס כי הוא דחליל. אוקצור הוא נחרד מהתפריט של ביג מאמא והתבלבל בגלל כל הפסטה. אבל אז נחו עינייו על מנה בשרית משובחת והוא ליקק את הצלחת. אני אכלתי פסטה עם גבינות. וכל אחד יצא מרוצה.

אין כמו ביג מאמא !!!!

אחרי 14 שנה בתל אביב זה המקום שהייתי באה לאכול בו . האחים שלי טבעוניים ולא אוכלים במסעדות כאלו כי הם לא נוגעים במאכל עם ביצים או גבינה ואני זוכרת שאיתם היינו הולכים לאכול בלחם ארז - אז בסניף בעתידים או רמת החייל איך שקוראים לזה. מדפי זהב בקטגוריה צמחוניות חלביות בתל אביב עלו 7 על המסך כולל זו מפרישמן מסריק

liti

New member
טעם החיים

זו מסעדה ששיכת לכושים העבריים שהם טבעונים ואלופים במאכלי טופו. מומלץ לנסות בתנאי שאתם לא מסוג האנשים שטופו לא נכנס להם לפה!

גידי42

New member
המעדה החלבית שאני הכי אוהב...

זו "לילית" אוכל חלבי מעולה הרבה מבחר לצימחונים והכי חשוה פרויקט יחודי ונוגע ללב של העסקת נערים ונערות מוגבלים, בכל עבודות המסעדה. זה פשוט מקסים. מחירים שפויים ואחלה אוכל. לכו, רק על היוזמה והתרומה לקהיליה מגיעה להם.

פינליש

New member
אבל למה אתה לא נותן כתובת ??

איפה ממוקמת לילית? תשתדלו שאתם ממליצים על מסעדה לתת לה כתובת !! תודה נשמה

anat11

New member
נדמה לי שלילית יושבת ברח' מאז"ה

כמעט על רוטשילד. היא גם מעוצבת יפה מאד. היא מהווה גם אופציה כשרה טובה למקרה הצורך.

Lear22

New member
לילית

עד כמה שאני זוכר מהפעם האחרונה שהייתי שם - בעסקית - שהעסקית שווה מאוד אבל בערב מאוד מאוד יקר משהו השתנה?

anat11

New member
"המקום של רונן" - אשתורי הפרחי (?)

יש או היה מקום בשם הזה במתחם בזל (סמוך לחומוס בזל ולסושי-בר) שלפי השמועה הוא צמחוני, אבל אף פעם לא בדקתי אז אני חיה מפי השמועה. תוך כדי כתיבת ההודעה הזו חיפשתי במקביל בגוגל ומצאתי מידע על המסעדה שמסתבר שמגדירה עצמה כמסעדה תימנית צמחונית, אם כי מה שכתוב עליה נשמע לי כמקום של חומוס וג'חנון ללא יחוד נוסף. לעיונכם --> המקום של רונן.

למעלה