צמחונות ופיתוח הגוף

lost green eyes

New member
צמחונות ופיתוח הגוף

לפני כחודש עברתי לתזונה צמחונית מטעמי מוסר.
אני מחפשת אתר שבו אוכל למצוא תפריטים בריאים לחיטוב וכמו כן לעליה במאסה . כמובן שיהיו צמחוניים.

אשמח להכוונה.. תודה

יש לך כוח להתעסק כל היום בבישולים?

כי תזונה בריאה כזאת, ושתהיה גם טעימה, מצריכה אותך ללמוד לבשל עם כל מיני רכיבים שלא הכרת קודם.
וכנראה שמבחינת חלבון תצטרך גם תוספים מתאימים.

בקיצור, מיותר לחלוטין.

giligenisland

New member
מיותר לחלוטין?

הבן אדם כותב שהוא צמחוני מטעמים מוסריים.מבחינתך זה מיותר, כי אין לך רצון להיות צמחוני...
אין צורך להתעסק כל היום בבישולים ולא נעליים, צריך להשקיע קצת יותר מאמץ מאשר לזרוק טונה עם קוטג לצלחת, אבל ממש לא סוף העולם.

lost green eyes

New member
אני לא עצלנית

וגם כשאכלתי בשר/דגים השקעתי בתזונה שלי.
צמחונות בשבילי היא לא מיותרת. חבל שאתה מזלזל.

MidNight Flame

New member
לא הייתה שם אף נימה של זלזול ויודעת מה?

גם בעיני צמחונות היא סוג של בדיחה ובצורה הפשוטה ביותר אני מזלזל בזה וזה לא טבעי בעיני.
הוא גם צודק, לקצץ באפשרויות ולשמור את זה טעים ומזין ועם מספיק חלבון זה לא פשוט.

lost green eyes

New member
צר לי

שמרגיש לך כבדיחה להיות צמחוני ולא לאכול חיות. קצת לא נעים לקרוא את מה שכתבת.. אבל בסדר. את הדרך שלי אני כבר בחרתי.. שכל אחד יחיה לפי איך שנראה ומתאים לו.
לא לעניין התגובה וקצת הוריד לי . אפילו העציב..

לא חיפשתי דרך פשוטה. אני לא אחת של "קיצורי דרך". סה"כ ביקשתי אתר מסודר שאוכל לקחת ממנו תפריטים.
אבל תודה בכל אופן.

Samorait

New member
מה ?

מה אכפת לך מה הוא חושב/רושם/אומר ?
WHO CARES ??

תעשי מה שטוב לך , למה זה אמור "להוריד" לך ועוד לגרום לך לעצב ?!

ואני אוהבת להרביץ לאוויר עם חליפת קראטה ולעשות קולות מפגרים ולצרוח . יש המון שמזלזלים בזה , וזו דרך החיים שלי . סו ?

בקיצור ,
אל תקחי ללב .

lost green eyes

New member
התכוונתי

שפתחתי נושא חדש [ומן הסתם רגיש - צמחונות מאידאולוגיה] ופניתי סה"כ לעזרה במטרה לחיפוש תפריט שיתאים לי ולחיים הספורטיבים שלי.. כתגובה קיבלתי הודעה לא כל כך רלוונטית ומזלזלת ועוד ממנהל הפורום. קצת לא נעים זה הכל.. לא לקחתי ללב אבל באותו הרגע עקצץ קצת.
גם אני לא מסכימה עם הרבה דברים אבל לכתוב "זה נראה בדיחה בעיני" ועוד בנושא כזה זה קצת לא לעניין אני חושבת. עדיף כבר לא לכתוב כלום.

MidNight Flame

New member
את מכירה עולם ורוד?

זו דרכו של עולם והכי טבעי לי בעוםם לאכול בשר, אם זה מעציב אותך ולא נעים לך לשמוע את זה אין לי מה לעשות בנידון. רוב יושבי הפורום הזה לא מנשנשים עשבים כדי לתמוך באימונים.

לאות מחאה

אכלתי היום טופו מגולגל בחסה טורקית ורוטב חומציות.
ניהליסט מגעיל שכמותך.

MidNight Flame

New member
אתה רואה סאות'פארק אני מניח?

זה בדיוק כמו בפרק עם המכוניות ההיברידיות

giligenisland

New member
חפשי אתרים באנגלית

בגוגל VEGAN BODYBUILDING יש המון מידע ותפריטים...

lost green eyes

New member
תודה רבה לכולם :)

אנסה באמת למצוא באתרים של מפתחי גוף.... אם כי קצת קשה לי עם האנגלית. אני צריכה מתכונים ותפריטים יותר ספציפיים לחיטוב נכון לתקופה הזו. ספרי בישול זה נחמד.. אבל קצת קשה לי להרכיב תפריט לבד ולדעת מה יעבור טוב כי המתכונים רובם כוללים גם פחמימה וגם חלבון וזה עושה לי קצת באלגן . מקווה שניסחתי את עצמי כמו שצריך..

למעלה