צמחונות ואנורקסיה

rastotman

New member
צמחונות ואנורקסיה

יש קשר לדעתכם?
.

rastotman

New member
תגובות החלטיות משהו

לא אמרתי שכל הצמחונים אנורקטיים, אבל צימחונות יכולה לבוא ממקום של עיסוק מוגבר באוכל, ואולי להישתנות אחר כך- לדעתי לפחות. יש דוגמאות בפורום?
.

יש אלמנט משותף...

אנורקסיה פעמים רבות נעשית מתוך איזשהו רצון פסיכולוגי להוכיח כי הגוף שלי הוא שלי ואני רשאי לעשות לו מה שאני רוצה... יש פסיכולוגים שיטענו שצמחונות נעשית מאותם טעמים, אבל הם מניחים שצמחונות היא לא בריאה כאשר למעשה היא בריאה יותר... ייתכן גם וישנם אנשים עם בעיות אכילה אשר משתמשים בצמחונות וטבעונות כתירוץ... (כמו שייתכן שישתמשו בשמירת כשרות כתירוץ...)

צמחונות ושדיים גדולים ../images/Emo86.gif

יש קשר? פאמלה אנדרסון ניצפתה היום בתכנית של גיא פינס כשהיא מעודדת צמחונות. האם יש סיכוי שגם לי יהיו שדיים כמו שלה אם אמשיך בצמחונות?

Neta558

New member
../images/Emo6.gif

אם תתמידי ממש הרבה, תגיעי גם לכנסת... (תוכלי להיות השרה לקליטת עליה, למשל)

דורון ק

New member
פמלה אנדרסון עם שמן זית!?

וואי, זה משמין לאללה, לא?
וכל הסיליקון הזה לא בריא בכלל. (סתם קישרתי את ההערה
)

yaeltal

New member
מה לא היה קשור??

"אפשר עם שמן זית" מתאים לכל מקום ולכל מצב.

hilase2

New member
ועוד משהו משותף

אמנם לא רוב הצמחונים הם אנורקסים, אבל ההיפך עלול להיות נכון - קראתי (לא זוכרת איפה, זה היה מזמן) שאחוז גבוה של סובלים מהפרעות אכילה (ובעיקר בנות) הן צמחוניות. כנראה שהאנורקסיה שלהן מובילה אותן לצמחונות, לפעמים עוד לפני שרואים את יתר הסימנים : וזה עלול להוביל להנחה שגויה שהאנורקסיה נבעה מהצמחונות, ולא הצמחונות מהאנורקסיה.

ronelalala

New member
לא קשור לדעתי

אני לא חושב, זה שזה בריא זה לא קשור, מבחינתי זה פשוט בונוס, המוסריות זה העניין כאן... לא יודע בשר אף פעם לא הגעיל אותי, אני רואה סטייק בטלויזיה או משהו, ואני לא מקשר לפרה נשחטת. זה לא מגעיל אותי, ואני טבעוני, כיזה פשוט לא נכון בעיניי. ולכן לפי דעתי זה לא קשור, צמחונות ב90 אחוז היא תוצאה של רגש מוסרי לפחות במקרים שאני ראיתי, ולא מתוך איזהשהו רצון לקחת בעלות על גופך... ואולי זה קשור בזה ששניהם קשורים לאנשים שלרוב הם אנשים מאוד רגישים ולכן מצד אחד רגישים לתגובת החברה ורגישים גם לזכויות בעלי חיים... אולי... :)

skin blues

New member
לדעת הרופא שלי יש ../images/Emo4.gif

שלחתי את אמא שלי לרופא, טופסולוגיה לצבא ולרישיון נהיגה, והדיאלוג בינהם הלך בערך ככה: אמא: "הבת שלי טבעונית *הוי*,אתה מכיר תזונאית טבעונית ?" הרופא: "היא גם בולמית?" אמא: "מה?למה?" הרופא:"לא, פשוט זה השלב הבא..." ומאז אמא שלי בטוחה שיש לי אובססיית מזון קשה, ממש פסיכוסומטית ולוחצת עליי ללכת לטיפול מסקנה: לא לשלוח את אמא לבד לרופא בשביל טפסים שאתם צריכים, לכו תדעו מה מרכלים עליכם עם רופא המשפחה ומה יהיו ההשלכות

למעלה