צמחונות האמנם?

togi12

New member
צמחונות האמנם?

שלום.... אתמול ישבתי בשירותים... (משעשע להתחיל ככה הודעה...) ובחרתי ספר ממגוון הספרים שיש שם, ספר ירוק כזה שנקרא תזונת סין (או משהו בסגנון) אבא שלי חובב ספרים משעמים להחריד שבסופו של דבר מגיעים לשירותים. בכל אופן, זה ספר על תזונה נכונה ואיך אפשר להירפא ממחלות רק ע"י תזונה, ולמנוע אותן. הספר מאוד תומך בצמחונות עד כדי נראה כאילו הוא מפרסם אותה. עכשיו.... אני בהחלט תומכת ברעיון האידיאולוגי של זה- ואם כבר אני אוכלת בשר, אני אוכלת רק בשר אדום ועוף פשוט ובמיוחד לא אוכלת תינוקות (עגל, פרגיות וכל מיני דברים מוזרים אחרים- וגם לא נותנת למי שסביבי לאכול). ואם יש לזה תמורה תזונתית, וכתוב שם שזה גם מוריד במשקל, למה לא? הבעיה היא שאני בעייתית עם אוכל. אני לא אוכלת שום סוג של גבינה כך שאין לי מאיפה להשיג סידן, וגם לא סרדינים. חוץ מזה מה עם החלבון ? ונניח שיש לזה תשובות, ואני בטוחה שיש לכם תשובות בשבילי. אני פשוט אוהבת בשר. המשפחה שלי לא צמחונים ויהיה מאוד קשה להתאפק כשיש המבורגר על הגריל. מה עושים עם זה? תודה לעונים

בני האדם מעולם לא טעמו את טעמו האמיתי של הבשר

הגופה,הפגר,הנבלה, זה טעים רק אחרי עשרות תהליכים, של ניקוי,קירור,שימור,תבלון, ואז שוב תבלון וחימום בבית, אם נעשה את כל התהליכים האילו על כיסא גם הוא יהיה טעים - מוריסי תעשיית השקר והמוות,מסתירה היטב את בעח כדי שלא נראה את פניהם, רגשותיהם וכן הלאה, הופכת אותם לחלקים חתוכים, קוראת לזה בשמות מכובסים כמו שניצל וקבב,שבעצם הם חלקי גופות של בעח מתים. לאף אחד לא טעים בשר כמו שהאריה והצבוע אוכלים בשר עם הריח ועם הדם,בלי חימום בלי תבלון, בלי בחירת חלקים למיניהם, הכל כולל הכל, חי עם הדם. על הספר: מחברו בעבר היה נסיין ואדם רע, השתנה מדרכו הבין שטעה והיום הוא צמחוני נטו,ממליץ על זה ולמד על בשרו את חשיבות התזונה הצמחית הנכונה. כל בשר זה סבל ורצח,בין אם הוא תינוק או בוגר. כמעט בכל מזון צמחי יש סידן וברזל, הכמויות משתנות בהתאמה לסוג המזון הצמחי, למשל בפרג יש הכי הרבה סידן, אחריו השומשום המלא, כמובן סידן שזמין לגוף כזה שנספג ולא יותא בשתן או הצואה מה שקורה בחלב פרע,חלבונים זרים לגוף, חלהב פרה נועד לעגל כשם שחלב אישה נועד לתינוק האנושי ורק לתקופת הינקות ובטח לא בבגרות, דברים טבעיים שהאדם עיוות אותם. הפיל הקרנף והשור מעולם לא שמעו על אכילת בעח ותוצרתם ככל שתהיה ולהם אין בעיה עם סידן ברזל וכיוצא בזה והם מחזיקים שלד ומערכת גוף הגדולה פי מאה ויותר מאדם ממוצע. ברגע שמבינים שתעשיות השקר והמוות מסתירים בכוח את בעח ומה שקורה להם, כדי שלא נראה סבל וכאב,גם להם רגשות ואיברים,עינים אף פה ואוזניים, גם הם נושמים, זורם בהם דם, עושים צרכים וכל פעולות החיים קיימות גם בהם,ברגע שמבינים שמכבסת המילים כמו סטייק, קבב ושאר המצאות שאין להן קשר קלוש בכלל לבעח,שמבינים שחתיכות בניילון זה חלקי גופות של בעח מתים,כבר לא רוצים להסתכל על בעח תמימים חסרי ישע כמאכל. והכי טוב לראות סרטונים וסרטים על כך ולא להיות צבוע ולהסתתר מאחורי פרגוד גדול, אם זה טוב לבטן אז גם טוב לעיניים. דגים הם גם בעח. ארת'לינגס http://video.google.com/videoplay?docid=7294975991929906674# כפי שאמרו: אם קירות בתי המרצחיים היו עשויים זכוכית הרי שכולם היו צמחונים,אם האנשים לא היו מסתתרים ממעשיהם ורואים אותם ולא את הסוף של מה בכך,אז אף אחד לא היה אוכל בעח.

togi12

New member
תודה

אין שום צורך לנפנף לעברי בססמאות דוגמת "תעשיית השקר והרצח" אני אוהבת מאוד בעלי חיים ומגדלת די הרבה כאלה ואין צורך לספר לי על אידיאולוגיה- כפי שאמרתי, עם זה אני לגמרי מסכימה. העניין הוא שגם אם מה שאני מכנה "בשר" הוא מתובל וסחוט וחבוט וכל מה שציינת- זה טעים לי. מצטערת, ככה אכלתי בבית ואני אוהבת את זה. וגם אחרי שאני חושבת על כל האידיאולוגיה זה טעים לי... והריח מגרה אותי.. אז מה עושים?....

לאט לאט

אני מציעה פשוט להוסיף את ה"אור", כלומר לשלב יותר מתכונים צמחוניים ובריאים בתזונה שלך, ואז כשתראי שזה עושה לך טוב הגוף שלך ימשך לזה וידחה מהאוכל הלא בריא. אצלי זה קרה כשהוספתי את השייקים הירוקים לתפריט שלי בבוקר. קודם כל לאחר תקופה של שבועיים שהתמדתי בזה הרגשתי קפיצה של אנרגיה, כך שאני כבר לא יכולה לוותר על זה. וכך לאט לאט זה מחליף אצלי את המאכלים האחרים. לגבי הבשר, אני יודעת שהוא מאוד חומצי ולכן גורם להרבה מחלות וחוסרים בגוף ולכן הוא מרתיע אותי. העלים הירוקים הם גם מקור מצויין לברזל וחומצות אמינו. את יכולה לקרוא עוד מידע בקישור שבחתימה שלי.

היי

נעים להכיר אני טבעוני , אני כמוך גם אוהב את הטעם של בשר וכשעברתי לצמחונות ואחרי זה לטבעונות זה לא הפסיק להיות טעים עבורי וזה גם לא הסיבה שהפסקתי ,הפסקתי בשביל להפחית את הסבל שנגרם בגלל מה שאכלתי בעבר . לגבי הקושי להפסיק זה אכן קושי בייחוד בהתחלה אבל עם הזמן זה דועך ובכלל שוכחים את הטעם שפעם אוהבים אבל זה לוקח לפחות שנה ,אז בהתחלה פשוט צריך קצת רצון ומשמעת עצמית ,כמובן שאפשר להפוך את זה ליותר קל אם דואגים לעצמנו לכל מיני המבורגרים טבעוניים או דברים בסגנון ואז זה יותר פשוט . לגבי חלבון לא צריכה להיות בעייתיות אם תצרכי קטניות ,אגוזים ,קינואה דברים שעשירים בחלבון . לגבי סידן ,חלב סויה ,טופו מועשר סידן ,חרובים, טחינה מלאה ,קטניות ,אגוזים כולם מקורות דיי טובים לסידן .

למעלה