צמד לשיפוטכם

אבידן

New member
צמד לשיפוטכם

בירכותי על העיצוב החדש. עכשיו סוף סוף יש זמן לצייר קצת, אז זה מה שיצא בינתיים. ההשראה לקוחה מצילומים שצילמתי בניו זילנד. שמן על בד 30/40. אני אודה לכם על כל תגובה, ובמיוחד מאלה העוסקים בשמן ויכולים לייעץ.

הליויתן

New member
באמת לא מבין בציור(אני)

אם קראת אבל את ההסברים של דנברוס,הית יכול לשפר המון (ההסברים על הצהוב) לי זה הוסיף להבנה אבל לא מצייר בתמונה הימנית זה ממש מכניס אי שקט שנוגד כאילו את הפסטורליות אבל שוב,אין לי באמת מושג על מה אני כותב בהצלחה

אבידן בוקר טוב-פעם ראשונה שנתקלת

בציוריך (אני בעצמי רק איזה חודשיים מסתובבת בפורום חביב זה!) אהבתי את הדקות בציורים..החיות שעשויות טוב אולי יש כל מיני דוקטרינות לגבי צבעים בין היתר צהוב.. אבל בהחלט הייתי רוצה שיהיה לי נוף מקסים כזה מתי שאפתח חלון בקתת העץ בבוקר סתיו נעים! המון בהצלחה..תנעים את זמננו בעוד יצירות רגועות כאלה

../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif כמובן אני רק מפנטזת..

לא לחשוב שבאמת יש לי בקתת עץ בניוזילנד.. אחרת...מה הייתי עושה פה לעזאזל? חחחח ובוקר טוב לכולם
אני עם מצב רוח מעולה כי פשוט ירד גשם קל בחיפה לפני כמה דקות ובשבילי...זה מ-ד-ה-י-ם!

אתר יפה

אהבתי את הפרות עפ הצהוב,הרישום של הכלב,ויש כמה ציורי קיר,באיזה צבעיפ ציירת אותם? איך בונים אתר כזה,אתה בטח מבין במחשבים

0sveta0

New member
אהבתי את הציוריים של צבעי מים

לדעתי הם היו הכי חזקים, והם פשוט הקסימו אותי, במיוחד הציור של העץ החום בלי העלים ברקע של האגם. האם אתה מצייר את הנוף מצילומים שלך ברחבי העולם או שאתה מצייר במקום?

moti80

New member
יש איזה משהו שאהבתי בשני הציורים

מן מינימליסטיות שכזו בפרטים. זה יוצר תחושת קלילות מסויימת שתורמת רבות לאוירה הפסטורלית. ההפרדה בין הגופים השונים, העצים שממש נגזרים מהשמים - ציור מצויין לספר ילדים. נקי כזה.

talik

New member
ממש אהבתי!

נכון, אולי הצהוב קצת... אבל בתור אחד שהיה בניו-זילנד, זה כן העביר לי את התחושה של ניו-זילנד. השאלה אם זה העביר את זה למי שלא היה שם. ובקשר לאתר שלך - ממש אהבתי!

moti80

New member
תמיד שאני קורא את הכותרת של ההודעה

אני חושב על שדיים!!!
נראה לכם הגיוני??? רק אני חושב על שדיים בהקשר של הכותרת הזו?

SC

New member
../images/Emo24.gif ברוך הבא ../images/Emo24.gif

ברוך בואך אל הפורום, אם זכרוני אינו מטעני, נהגת לשוטט כאן לפני מספר חודשים ? באתר שצרפת ישנן שתי תמונות של צפרדעים בצבעי מים, אני זוכר שדיברתי עליהן. בהזדמנות אחפש את התמונות האלו ואצרף אותן לכאן שוב. אני עוסק בין היתר בציורי שמן באופן מאסיבי מאוד כבר הרבה שנים, אשמח לשמוע על אופן השימוש שלך בחומר או שתשאל משהו ספציפי יותר. לגבי העבודות עצמן, מוטי אומר שהציור "נקי", אני הייתי מגדיר אותו "נאיבי". הרקע קצת מפריע לי אבל בעקרון הצבעים והאוירה בציור ממש טובים בעיניי. הציור בהחלט משרה תחושת שלווה ורוגע.

למעלה