צמאה

niki love

New member
צמאה

צמאה כל כך צמאה. לתנועה הזו פנימה והחוצה, פנימה והחוצה. למלאות, לכוס שלי נמתח. צמאה לזיין מחליק לתוכי, סטנטימטר סטנטימטר לאט. צמאה לתחושה המטפסת מהכוס שלי לסרעפת, אותה תחושה מדגדגת. לזרם החשמל, מתפוצץ לי מהראות, הלב דוהר, נפלטות אנחות צמאה לחוש את תאי מוחי נשרפים, ותאי גופי מעודף חמצן נימולים. צמאה לסיפוק צמאה להירגע. נפלתי עליכם ככה באמצע הלילה, צמאה, אין לי מנוחה. אוהבת Niki love

ferdinand

New member
רעב

רעב כל כך רעב. לתנועה הזו פנימה והחוצה, פנימה והחוצה. לזין שלי זקור, טמון בתוך כוס, בין שפתיים חמות, לחות. רעב לשוט בתוך כוס, לאט, לנוד על הגלים. כן רעב לגלים שמתפשטים מהזין, ועושים נעים בכל הגוף. גלים מחשמלים שמערפלים את הראש, מאיצים נשימות ודופק. רעב לדהור ביחד עם הלב, רעב לסיפוק רעב לרוגע. תיפלי עלינו חופשי! תיפלי נו תיפלי כבר בואי!

השתנקות

השתנקות למראה התנועה הזאת פנימה והחוצה, השתנקות כתוצאה מהפוטנציאל הגלום בזין והכוס יחד, השתנקות לנוכח גלי החשמל שיודעים מאיפה הם יוצאים אבל לא יודעים מה הם עוד משבשים במח, השתנקות של מבוכה, השתנקות של נשימה במקום בליעה, השתנקות של התרגשות, פשוט התרגשות.

חרמנות

חרמנות טהורה שעוטפת ומדגדגת כל קצה שמפיחה בי רוח חיים שמחברת אותי לאני-עצמי למהות קיומי

ferdinand

New member
../images/Emo12.gif מְאוֹפוֹ לך שלא היינו?!

רוצה להצטרף??? יאללה בוא!

למעלה