צל"ש להנהלת הפורום.

מני 23

New member
צל"ש להנהלת הפורום.

היה כאן טרול שעשה מה שעשה וההנהלה טיפלה בו בצורה מהירה ביותר ועל זה מגיע לכם צל"ש. בזכות זה ימלא ד` כל משאלות לבכם לטובה, אמן.

יפה

יפה שיש מי שיודע לומר את המילה הטובה! (אין לי מושג מה היה הפעם עם הטרול, וטוב שלא פירטת!)

כותבים חמישה

איפה קרן

כמעט

שאתה צודק.. אבל השיטה עם הטרולים זה לא להתיחס. כך הם לא יהיו בכותרות. כל מה שהם מחפשים זה יחס.

שיSY

New member
אמן,

באמת כל הכבוד!!! תגובה מהירה! תודה רבה! באמת היה צער לראות את זה, אך כדאי לבדוק טוב אם לא נשאר מזה.

בומבהלה

New member
באמת כל הכבוד

האמת היא שמרב זעם לא ידעתי אם למחות או לשתוק כדי לא לעודדו, המשיכו בצינזורה המהירה והיעילה ותבורכו..

טמפרי

New member
רבותי!!!

התעוררו! יתוש עוקצני כותב דברים נגד גדולי הדור ואף אחד לא מזדעזע, מדוע אף אחד לא מוחק אותו?

טמפרי

New member
אמן ואמן!

תגיד לי אתה פפסי במבה למה אף אחד לא זועק על מה שהוא כותב צריך רק לדפדף קצת ולראות פשוט מזעזע.

אלישיר

New member
אל תזדעזע.

בעזי"ת לפחות לא יותר ממה שאתה מזדעזע כשיוסי שריד פותח את הפה. מדובר באפיקו-טרול-ס, חרדי לשעבר שמרוב לימודי פילוסופיה ויצרהרעלוגיה איבד את שפיות דעתו, ומקור החיות העיקרי שלו הוא הצומי כאן. הדרך היחידה באמת להתמודד איתו היא לשמור על רמה גבוהה ומעניינת בפורום, כך אף אחד לא ישים לב אל השטויות שלו -עד שימחקו בידי המנהלים.

טמפרי

New member
צודק

אבל אני מתפלא שאין כמעט מחאות נגדו זה הרי ממש שערוריה.

למעלה