צל"ש לאיש יקר

צל"ש לאיש יקר

ברצוני לנצל במה זו על מנת לתת אור לפועלו של איש יקר
לוחם אמיץ ללא חת
שוטר התנועה אלי גוטמן
אשר נלחם יום יום בעברייני התנועה.
בהמשך לכך, בעודי נוסע באיטיות על קטנוע ברחוב דיזינגוף בתל אביב, מספר מטרים לפני רמזור מסומן קו הפרדה לבן - בעודי נוסע במקביל לטור מכוניות המחכה לאור יורק ברמזור ובסמוך לקו ההפרדה, נאלצתי לסטות מספר ס"מ. בנקודה זו קם השוטר האמיץ ועצר אותי. לדבריו, עברתי את הקו הלבן בלא פחות מ 20 ס"מ! להערכתו הגסה.
הקנס ניתן על פי תקנה 36 ב'.
אז... תשימו לב שאתם נוסעים, על פי מיטב הבנתי (ראיתי כמה פעמים בימים האחרונים) שלחו שוטרים לפי דוחות בכל מחיר... ו... אם מישהוא יודע האם יש מה לעשות עם הקנס הזה.. אודה לטיפים...

creth11

New member
למה המציל כועס ? סה"כ הישתנתי מהמקפצה, אה והרוח הרטיבה אותו,

לא חייבים להיות צדקנים, רובנו עולים מדי פעם על אי התנועה

המצוייר שלפני הרמזור על מנת להשתחל קדימה,
מצד שני זו עבירה שאנחנו מבצעים במודע, אז לא צריך להתלונן, מתבאסים קצת, משלמים את הדו"ח וממשיכים הלאה,
אם יש לך רקורד נקי ב5 השנים האחרונות, אתה יכול לנסות להמיר לאזהרה.

noy fb 2

New member
חצית קו לבן מנדלביץ. אז תאכל אותה ושתוק! זה הטיפ שלי.

minor king

New member
תגיד תודה שתפסת אותו במצב רוח טוב

אחרי הנצחון מול בוסניה.

בימים כתיקונם היית מקבל שלילה במקום.

בנוגע לטיפ: שים תיקו ומטה מול בלגיה.

Aricc

New member
השוטר אוהב אותך לכן הוא מעניש אותך, למען ייטיבו דרכיך בעתיד

לי זה קרה לפני כשבועיים בבוגרשוב, קיבלתי אזהרה לא לפני שהצעתי לשוטר ולשוטרת שטענו שחוק זה חוק לחזור איתי על קטע הכביש הזה בהרכבה....הם סרבו. אני בקשתי לכתוב בדו"ח כי נסעתי על הקו הלבן מפני שהרחוב היה פקוק [ בין היתר מפני שהם בצעו אכיפה וגם לא התפנו להכוונה שתמנע את הפקק] בין כה הישראלים היחידים שמאמינים לשוטרים וכוונותיהם הטובות באכיפה משמשים כשופטים. בנוסף היהודים ממש מתחזקים מהעונשים שהם מקבלים משמיים [ והם מקבלים שחבל"ז] וזה נראה להם הוכחה שיש אלוהים והוא מתייחס דווקא אליהם ולא למליארדים אחרים על הכדור....אמונה זה אמונה מה עוד שהאל בחר בנו...לטענת המאמינים.. [ לא לבלבל עם נבחר/עם סגולה עם הגזע העליון אלו אנשים אחרים, שמוכרים לי ביוקר...נבלות...שמם וזכרם, אמנם רצחו את סבא וסבתא שלי אבל הפילו אותי די בקלות עם אודי ספורט אדומה עם ריפוד אפור בהיר... ]

menyroth1

New member
בטח שמת לב איזה נשק קטלני יש לו ביד

נשק דק וארוך שמתיז מצד אחד דיו . נשק לא קונבנציונליזה נשק מאד מסוכן . תאר לך כמה אנשים קיבלו התקפת לב כשהוא רק שלף את הנשק מכיס בחולצה

menyroth1

New member
שוב ההבנה לוקה בחסר

לדיו אין שום משמעות בנשק הזה . הנשק הזה קטלני כבר מרגע הוצאתו מהכיס !!!
לא צריך אקדח ולא צריך דיקטים ולא אבנים ולא רימוני הלם .

gray

New member
לא צריך? כלומר השימוש בהם הוא רק בשביל הכייף?

menyroth1

New member
השימוש בהם שונה ונדיר לחלוטין

כאשר יש לך נשק לשימוש יומיומי , אתה לא צריך את הנשק לשימוש הנדיר ( למעט בערך פעם בכ 5-6-7 שנים ) אין לזה קשר להנאה , למרות שאני מכיר אנשים שמאוד מאוד נהנים מכלי נשק ( סתם חובבים / מקצוענים / ציידים / קלעים למיניהם / כלי חרס ) .
לא צריך זה לא צריך ולא צריך גם לפרש את זה למרות שהתרגלתי לכך שיש לך פירושים מצחיקים לעולם האמיתי .

היה לי מנהג ...

הייתי נוהג בזמן הרכיבה לבעוט להולכי הרגל בטוסיק, בדו"ח שקיבלתי הואשמתי להפתעתי בהטרדה מינית.
נאלצתי לסטות...

למעלה