צל"ג (ציון לגנאי)

צל"ג (ציון לגנאי)

אתמול הייתי במשמרת, והגעתי לת.ד. בכביש בין עירוני עם 3 נפגעים 2 שדורשים לוח גב, תוך כדי הטיפול בשניהם במקביל, מגיעה ניידת של מתנ"ע, השוטרים, במקום לעזור לנו לטפל ולפנות את הסקרנים, לפנות לנו מעבר בכביש וכדו´, התחילו מייד לתשאל את הנפגעים, וכשאני מבקש מהם קצת עזרה, אני מקבל - שום יחס... שוטרים, ככה לפחות אני חשבתי, אמורים לסייע לנו בשטח לא להוות גורם מפריע עוד יותר מהאזרחים ! ! ! אתם נפגשתם עם דברים כאלה ? יוסי...

Action force

New member
נפגשים? אתה צוחק?!

כבר עשרות פעמים נתקלתי בבעיות שת"פ עם המשטרה. זו בעייה חמורה, שעד שלא נסביר להם, מה היא העבודה שלנו, הם לא יידעו איך לעזור לנו. אני מציע, הדרכה בת יום, לכל שוטר פעיל, אחת לשנה. שת"פ משטרה-מד"א. בעיקר תאונות דרכים. שהשלב הראשון שלנו הוא: SAFTEY ושל המשטרה הוא: חקירת המעורבים. בברכה יונתן

orend123

New member
כן... ועוד איך

בכל הת.ד שהייתי המשטרה הפריעה לטיפול שלנו. לדוג´ אני מתחקר פצועה מאחורה בשביל לדעת איפה כואב לה ופתאום ה"בוחן תנועה" פותח את הדלת ונכנס בלי לסגור אותה- מה שהביא לזמזום המעבן הזה ומאוד חזק באותו אמבולנס והוא הפסיק אותי רק כדי לשאול האם היא שתתה. או שהייתי בת.ד אחרת ועל הכביש טיפלנו בפצוע והשמארה הפסיקה אותנו כדי לשאול אותו האם יש לו ת.ז ... וכו´...

sbenzvi

New member
איך יתכן שבת.ד. שנפגעו בו 3 רק 2

זקוקים ללוח גב? וכן - נתקלים בדברים האלה....

למעלה