צלקת?

צלקת?

אנחנו יודעים בוודאות כמה דברים על הספר השביעי: 1.הוא שמור בכספת 2.המילה האחרונה תהיה צלקת 3.זה לא יהיה דו,שיח... זה יהיה כזה סיפור על מה קרה אחרי הכל מכאן נובע מסכנה רביעית: 4. החלק האחרון בפרק האחרון לא יהי דו שיח ולבמרבה(חוסר) ההפתעה-הוא יספר על הארי פוטר התיאוריה שלי היא שכמו שהפרק הראשון בספר הראשון מסתיים בהילד שנשאר בחיים וג'י קי רמזה לנו את זה בספר ה5מישי שהיא הולכת לכתוב משו כל הילד שנשאר בחיים אז אני חושב שהיא תדבר על הארי כ-הילד ש(לא) נשאר בחיים וזה הסוף שלפי המסקנות יהיה: "...ועל מצחו של הילד שנשאר בחיים כבר לא הייתה צלקת" מה אתם אומרים?

תראה

היא אמרה שהפרק האחרון ידבר על מי ששרד, ומה הוא יעשה הלאה... ובקשר למילה האחרונה: היא אמרה שזה "צלקת" ויש מצב שתשנה את הסיום הזה, וגם את הפרק האחרון.

אעאעא.

..." הפרק האחרוןידבר על מי ששרד ומה הוא יעשה הלאה..." בבקשה, בבקשה, שהספר לא יהיה רצוף מיתות של דמויות אהובות! אני מתחרפנת מעצם המחשבה! האגריד? רון? הרמיוני? פרד וג'ורג'? לופין?! הא....הארי? לאאאאאאאאאאאאאאא!

../images/Emo207.gif כשיצא הספר השביעי אתם..

תבדקו את המילה האחרונה אם זה באמת צלקת או תחכו עד שתגיעו לסוף?! אני יודע שאני לא אבדוק.. אבל אז אני מפחד שאני אקרא איזה מיני ספיילר שיגיד אם היא אכן קיימה את מה שאמרה או לא..

3SEP

New member
צר לי לאכזב אותך אבל היא אמרה

בראיון יותר חדש שלא בטוח וגם רוב הסיכויים שהמלה האחרונה לא תהייה צלקת

תודה על הקישור...

ראיתי שם שמשחק הקווידיץ' שלונה פירשה היה האחרון.. I knew as I wrote it that it was the last time I was going to be doing a Quidditch match. זה אומר שאולי הארי באמת לא יסיים את הלימודים שלו בהוגוורטס?!

אדם חדש

New member
ובכן, את כתבת "ציטוט לגבות"

וזה הזכיר לי את "פצצות לגבות" והוספתי את "קישורים לריסים" שזה מקביל ל"רסיסים לריסים". וזה אמור להיות הומורסטי וקליל. אבל... אני מבין שקלילות לא מתאימה לדיון זה.

למעלה