צלקת משריטה קטנה

נורית מ.

New member
צלקת משריטה קטנה

לבן שלי, בן שנתיים וחודשיים, יש שתי צלקות בפנים משריטות קטנות שבזמנו נראו ממש לא רציניות. כשהשריטות היו טריות טיפלתי בהן עם פולידין ורסקיו אבל נשארו צלקות. רופא עור נתן לי משחה בשם ביאפין שלא ממש עזרה. מה אפשר לעשות? הצלקות בנות חודש וחודשיים. למה העור שלו כל כך רגיש? אני רוצה לציין שהיו לו בעבר פציעות כאלה קטנות אבל תמיד החלימו ונעלמו במהירות אפילו בלי שום טיפול, אז מה קורה איתו? תודה רבה, נורית

odeia

New member
אני ממליצה נגד צלקות על משחת

קלנדולה. המשחה שאני מכירה היא של חברת וולדה. בזמנו השתמשתי בעוד חברה והייתי פחות מרוצה מהתוצאה. מה שכן, להקפיד שזוהי משחה של קלנדולה בלבד, ולכן מומלצת של וולדה כי זה לא מהול עם עוד צמחים. לי המשחה עזרה לצקלות בנות כמה שנים. למרוח המון פעמים ביום, תוך כדי עיסוי, לא להתייאש, מומלץ להקפיד על מריחה של שבוע שבועיים.

עור רגיש..

האם לבנך יש בעיות במערכת החיסון? האם הוא סובל ממחלת נשימה כלשהי? עצירויות? האם בתקופת הגלדת הפצע בנך חווה פרידה כלשהי או עצב עמוק ? בכל מקרה נסי למרוח על האזור ויטמין E בעיסוי שיחדיר את השמן פנימה, אם זה לא יעזור והצלקות לא יעברו , ניתן לטפל בהם בדיקור. שבוע טוב יעל

נורית מ.

New member
עור רגיש

אין לו בעיות מיוחדות אבל בגילו המופלג הוא עדיין יונק. האם זה רמז על מערכת חיסונית חלשה? כשהיה קטן יותר סבל קצת מ"אסטמה של העור" (כך הגדיר זאת הרופא) אבל זה עבר למעט נקודה קטנטונת על הרגל שנשארה ואני לא נוגעת בה. קצת אחרי השריטה הראשונה הוא נכנס לגן ובעלי יצא לחודש מילואים (מאז הוא יצא מהגן ובעלי חזר מהמילואים). קשור לדעתך? בכל אופן קניתי היום את משחת הקלנדולה ואני אנסה אותה. תודה רבה, נורית

yoelnd

New member
שרטת

שילוב של שמן נבט חיטה - ויטמין E עם לבנדר יכול לסייע כמו משחת טראומיל או רסקיו עם לבנדר. בקינסיולוגיה עוברים על הצלקות עם קרח ומנטרלים רגשות מקומיות. אגב, נסי למרוח חלב אם על המקום כי הוא מחטא ואנטי דלקתי (שימוש טוב לשעורה בעין...). קיימת משחה קוונציונלית קלו-ויט (משהו כזה...) עולה כ- 180 שקל ליח וכן ישנןם מדבקות מיוחדות עם חומר דומה (בספק אם הם עדיין בארץ). רק בריאות!

שמניים אתריים

אני מכיר 2 נוסחאות אם שמנים אתריים שנותנים פתרון טוב לרופוי צלקות, אך כיוון שבינתיים קנית את משחת הקלנדולה, נסי קודם איתה ואני מקווה שזה יעזור, אך אם זה לא עובר את מוזמנת לפנות אלי.

למעלה