צלקת כואבת

kanarit

New member
צלקת כואבת

שלום, בעלי עבר ניתוח הידרוצלה לפני כ16 שנה, אחרי כחמש שנים התחילו להופיע לו כאבים באשך בו נותח. חושבים שיכול להיות שמקור הכאב הוא בצלקת מיקרוסקופית, אולי פגיעה בעצב באשך. הרפואה הקונבנציונאלית לא מצליחה לעזור לו, לא רואים את זה באולטרסאונד, חשבו שזה דלקת אבל אנטיביוטיקה לא עוזרת להתקפי הכאב. האם מישהו מכיר את הסיבוך הזה? האם מישהו יודע על טיפול אפשרי? שבוע טוב.

ינוקא1

New member
הוא צריך לראות מטפל.

ממש אי אפשר לבצע אבחון של דבר כזה באינטרנט.

Assaf Feldman

New member
מסכים עם ינוקא

מומלץ לראות מטפל, לדעתי טיפול בדיקור עשוי להיות אופצייה טובה במקרה הזה. חשוב לציין שאיזור הניתוח לא יהיה זה שידקר. בברכה,

תגובה לכנרית

שלום רב מבחינת הרפואה הסינית כאבים המופיעים אחרי ניתוח נחשבים לסוג של חסימת דם. יש למצב זה טיפול יעיל באמצעות דיקור סיני (אל דאגה! לא באזור בעצמו...:) וצמחי מרפא. אשמח לעמוד לרשותך לפרטים נוספים בברכה, אורי אלישר מומחה לרפואה סינית ושיאצו מנהל מקצועי ומטפל ראשי במרכז נועה לרפואה משלימה

kanarit

New member
תודה לכל המגיבים, בעלי לא מסכים לנסות דיקור.

סובל מכאבים ולא מסכים לנסות. אם יש לכם רעיון אחר, אודה לכם.

0 אור 0

New member
אם הבעיה היא במחטים אז יש שיטות ללא מחטים

רפלקסולוגיה, שיאצו, שיטות של הילינג שהן בכלל ללא מגע ועוד מכל הבא ליד שווה לנסות

נכון, אבל במקרים של צלקות

לדעתי הדיקור היא השיטה היעילה ביותר. יש בתחום התייחסות ספציפית לנושא הצלקות. השיאצו לא משתווה לדיקור בריפוי צלקות. (לא אדבר על שיטות אחרות מכיוון שאני לא עוסקת בהן). כמובן שבמקרה שהמטופל לא מוכן לשמוע על מחטים עדיף לנסות דברים אחרים, כמו שאכן עשית. חשוב להבין שצלקת שכואבת היא לא רק דבר חיצוני, אלא עמוק הרבה יותר (שכן יש תפרים גם במעמקי הגוף) ואם נשארים כאבים, זה סימן שמשהו שם לא נסגר טוב.

0 אור 0

New member
העניין הוא שהכאבים התחילו 5 שנים אחרי הניתוח

אז בכלל לא ברור מה מקור הכאבים והאם מדובר בצלקת או שיש מקור אחר לכאב. לכן דרוש קודם כל אבחון הוליסטי ואיזושהי עבודה. אין לאף שיטה כמובן קושאן על הצלחה, אבל שווה לנסות

צודקת

איכשהו למרות שקראתי פעמיים את ההודעה פיספסתי את העניין של החמש שנים.

למי שלא סבל מחטים-

הומאופתיה היא הפיתרון האידאלי. בטיפול הומאופתי צריך למסור אינפורמיה בדיבור. מקוה שאין לו קושי בזה..... וכמו שכתבו לפני צריך לגשת לטיפול ולהתחיל משהוא. לא כדאי למשוך כזה מצב ללא טיפול. כל טוב עירית

kanarit

New member
אני חייבת לציין שממש מחמם לי את הלב, לקרוא

את התשובות שלכם וההתייחסות הרגישה לכאב שבעלי חווה. אמרתי לו שיש שיטות ללא מחטים אבל אני לא יודעת למה להפנות אותו ספציפית. הוא רגיש למגע, זה מכאיב לו או מדגדג אותו, הוא לא עושה עיסויים ודברים כאלה, שלחתי אותו לרפלקסולוגית מדהימה וזה הכאיב לו, אז רפלקסולוגיה ושיאצו ירדו מהפרק. אני מבינה מהדברים שלכם שהאפשרויות שנותרו הן: שיטות אבחון הוליסטיות (אני לא יודעת בדיוק מה זה אומר) והומאופטיה. אני אודה לכם אם תוכלו לפרט ולכוון.

לאן ואיך לכוון?

איזה סוג הכוונה את רוצה? ויותר חשוב- מה בעלך רוצה? והאם הוא רוצה..... עד עכשיו הבנתי מה הוא לא רוצה ובשיטת האלימינציה ההומאופתיה נשארה הטיפול המומלץ עבורו. מה עכשיו? קראו קצת על הומאופתיה - באתר שלי יש הסבר וגם באתר האגודה להומאופתיה ואם יש שאלות חזרו לכאן או אלי במסר. כל טוב עירית

למעלה