צלקת טריגר אולי

צלקת טריגר אולי

החודשיים האלה היו קשים לי , גרמו לי להאמין בכמה שלא טוב שנולדתי. הכל היה פצוע מבפנים אבל שדיברתי עסקים כרגיל בלי גמילים בלי כלום אך הרגשתי רגשות רעים כלפי אנשים שהמשיכו ומתי שהוא נתנו לי מנוח לא הלכתי למיון פסיכאטרי כמו תמיד אני יודעת ששם יש מענה טוב והמשכתי לקחת את הכדורים שלי ולשיחות אצל העו"ס כרגיל. משהו עדיין נשאר מתוך התקופה הזאת לא יודעת מה צלקת .בנתיים כתבתי מכתב להפרעות אכילה בתל השומר בקשה לטיפול הסברתי את הקושי שלי בנושא האוכל וההרגשה הפנימית שלמרותת הטיפול אצל עו"ס אני חייבת משו שיותר ממוקד להפרעות אכילה ואת זה יש רק שם ואני לא רוצה להידרדר עוד ומבקשת טיפול ככה כתבתי במכתב מקווה שיבינו אותי . הם צריכים לשלוח לי זימון אחרי שאני שולחת להם את המכתב הזה אין לי מושג מה עושים בזימון הזה אך אני מקווה שיתהנו לי זימון מתישהו אני מרגישה גם סוג של חוצפה שאני כאילו מבקשת טיפול במרכאות כאלו כי אני כן אוכלת זה לא שאני לא אוכלת ממש כלום ככה כתבתי במכתב זה שאני אוכלת מעט מכולם וגם זה אני משכנעת את עצמי אבל זה כואב נפשית העניין הזה כמו צלקת כזאת מקווה שלא חפרתי מדי

נשמע שאת עושה

הרבה דברים חשובים אמיצים ונכונים.
אין לך מה להתבייש על הפניה לתה"ש. את ראויה לעזרה גם אם את אוכלת. [בסוד אני אגלה לך שכולן שם אוכלות. לא מספיק, אבל אוכלות. ] את ראויה לעזרה גם אם את אוכלת הרבה וגם אם את לא בתת משקל. הפרעת אכילה מגיעה בכל מיני צורות, גדלים ותרחישים, והמצוקה היא מה שקובע...
באינטק ישמעו ממך על סיפור החיים שלך, גם על הפרעת האכילה ומה שקשה לך עם האוכל אבל גם על מה שהביא אותך לשם ועל מי שאת בכלל. בסה"כ זו סוג של שיחה מאוד ארוכה עלייך, וכיוון השאלות יהיה מוכר לך מהשיחות עם העו"ס. האמת היא שקרוב לוודאי שהפגישות הראשונות שלך איתה כללו גם סוג של אינטק, וזה יכול לתת לך מושג על מה שיקרה שם.

תמשיכי לעשות את מה שאת עושה, זה הכיוון הנכון.

לא חפרת

(בכלל, זה מינוח איום. אולי לא תשתמשי בו כלפייך?) ואת עושה בדיוק את הדברים הנכונים. לבקש עזרה נשמע כמו רעיון טוב ואמיץ מאוד. אני חושבת שהעיקר בטיפול הוא לא רק טיפול בסימפטומים אלא טיפול בדרך התפיסה שלך את עצמך ואת האוכל, ומהבחינה הזאת, בכלל לא רלוונטי אם את אוכלת וכמה אלא למה את (לא) אוכלת וכמה. מה שאת קוראת צלקת הוא מה שאני מאחלת לך שתגיעי איתו לטיפול.
זה יכול להרגיש ממש טוב שנולדת. אני מאחלת לך גם את זה.
תכתבי לנו עוד אם תרצי?

למעלה