צלקות!

asker321

New member
צלקות!

לפני שנה בערך שברתי את האף, מהאירוע נשארה לי צלקת על הצד של האף, לפי הוראת רופא עור, השתמשתי במשחת סיליקון למניעת הצטלקות במשך מספר חודשים, לא נראה לי שזה השפיע, הצלקת עדיין אדומה ודיי בולטת בפרצוף, יש דרך כלשהי להסתיר אותה, או איכשהו לרפא אותה, או לפחות שלא תהיה אדומה? איפור זה לא רעיון שמתקבל על הדעת מבחינתי, גברים לא מתאפרים... תודה מראש, שמואל מ.

I Was Hoping

New member
הייתה לי בדיוק כזאת

משבר באף. נשבעת לך שהיא עוברת ולא רואים אותה בכלל. תני למקום להירפא. הדביקו לך או תפרו? לי הדביקו, ואין סימן בכלל...

0 אור 0

New member
תנסי

המתכון שאני מציעה אפקטיבי בעיקר לשימוש מיידי לאחר הניתוח/פציעה ולא בטוח שיהיה אפקטיבי על צלקת כל כך ישנה, אבל אפשר לנסות: קח ג'ל אלוורה (טבעי ככל האפשר) טפטך לתוך כמות קטנה של הג'ל 1-2 טיפות של שמן לבנדר ותמרח על הצלקת. מורחים כמה פעמים ביום במשך תקופה. בהצלחה.

0 אור 0

New member
אחרי יובל אני נשברתי ../images/Emo6.gif

כשהתחילו לקרוא לבנות יובל, זה היה רגע השבירה בו הבנתי שכבר אין שום מחסום - לכי תדעי , אולי עוד כמה שנים שמואל, יוסי ומשה יהיו השמות הנבחרים על האמהות הצעירות.

טוטס

New member
שמן נבט חיטה עוזר לצלקות

כאלה שהן בנות פחות משנה/שנה וחצי. בכל מקרה הייתי מציעה גם לגשת לרופא עור לראות מה הוא מציע בנושא!!

golan95

New member
צלקת

אני לא יודעת איפה אתה גר... אבל שווה לך להרים טלפון ל- י. ד. שלוס שנימצא בת"א ברחוב לוינסקי (תחנה מרכזית חדשה קומה חמש).הם מתמחים השמנים ארומטרים- להסביר להם את הבעיה ולשאול אם יש שמן לצלקת כזו והכוונה היא לא לשמן לבנדר- אלה לתערובות שהם בד"כ מכינים. הם שולחים גם בדואר. אם אתה ירושלמי- שווה לך להרים טלפון לבית מרקחת הצרפתי בגילה (בית מרקחת הומאופתי)כבר גילתי שם כמה ניסים ששוה להתאמץ ולהגיע... אם אתה כבר שם שווה לרכוש מה שאני מכנה "ערכות לחורף" לכל סוגי השיעולים, נזלות ושאר "מטעמי החורף"- המחירים סבירים לחלוטין.

dance of life

New member
אם כבר בצלקות עסקינן... שאלה קטנה

לפני שנה בערך נפלתי על ברזל (אל תשאלו, נפלתי לתוך ביוב לפני מאות אנשים בכניסה לעזריאלי) הברזל ממש פצע אותי בברך, כל כך עמוק שראו את הלבן של העצם.. המקום הגליד אבל נשארה שם צלקת מכוערת... האם יש דרכים להפטר ממנה?

Einav itz

New member
אם כבר אז כבר..

הורידו לי לפני חצי שנה נקודת חן מהגב.. הצלקת מחלימה דיי יפה.. אבל בטח תשאר. משהו מומלץ? תודה. :)

dance of life

New member
אני עברתי בדיוק את אותו הדבר,

גם בגב אני יודעת שזה מאד תלוי ברופא המנתח.. הצלקת שלי נעלמה כעבור חצי שנה וממש ממש קשה לזהות שהיה שם משהו בכלל.. אני בעצמי מתקשה לפעמים לזהות איפה היתה נקודת החן (הענקית!)

למעלה