צלקות...

באופן עקרוני זה מרתיע

תלוי איפה הן ועד כמה הן דוחות... בעיקרון זה משהו שאפשר להתרגל אליו, ואם אוהבים זה פרט שולי.

P u s s i c a t

New member
תלוי איזו צלקת

אם זו צלקת שממש מעוותת איבר אולי זה ירתיע בהתחלה. אם זו צלקת על העור (כמו זו שראיתי לאחרונה
) אוהבת אפילו. יש משהו די סקסי בצלקות לטעמי. אחרי כל אחת מסתתר סיפור גבורה מקרב מסויים - גם אם זה מהספסל בגן מגיל 4. ההילה....

לורן29

New member
מסכימה עם פוסי(קאט!)

כמעט כל גבר שיצאתי איתו היתה לו צלקת כזו או אחרת-אבל טרם יצא לי לראות צלקת על איבר המין. אני מניחה שאם זה לא חייתי זוועתי ומעוות, כפי שציינה החתולה, זה לא ירתיע אותי. גם בעיניי יש משהו סקסי בצלקות. לי יש צלקת קטנה בגב התחתון. וצלקת עוד יותר קטנה בזרוע (איפה שעודים בדיקת דם) מכתה ד', שאיכשהו, עט מצאה את דרכה אל תוך העור (עט של דונלד דק!) אכן תמונות קשות

P u s s i c a t

New member
אממממ....

רוצה שאכיר לך את האקס שלי? יש לו צלקת מכובדת על איבר המין. מישהי עשתה לו אותה

P u s s i c a t

New member
זה בדיוק מה שהוא אמר

ונשבעת שאני הזהרתי... מה לעשות שגברים לא מקשיבים לנשים ? תמיד חושבים שהם חכמים יותר, יודעים טוב יותר... מה שבטוח הוא לעולם לא ישכח אותי....

לי יש אחת כזו...

על איבר המין. מניתוח שעברתי...לא משהו היסטרי. בעתיד כשתהיה יקירתי לצידי,נצלם אותן ונראה לכם. אני לא יודע אם אני אצליח לצלם לבד...אבל אנסה יותר מאוחר... בכל מקרה נתקלתי בתגובות שונות,השאלה עלתה סתם משיחזור תגובות,לאחר שהבטתי בו בעת המקלחת...בדקתי את ההחלמה של הצלקת. כן יש לי מן דפוס עורי משונה שהצלקות נעלמות עם הזמן...אומנם אני מדבר על שנים,אבל זה נעלם לגמרי...
מקווה שגם אלה ייעלמו...

ששששששששששש...!

האמת שהיום בקושי רואים את הצלקת,אבל מבחינים בה,סימני התפרים בקושי נראים כבר... יותר מאוחר תמונות...(אם תהיו ילדים טובים)

אם כזו אובססיה למילה זה בטח

ניתוחים שקשורים לתיקון שאחרי פעולת הפריעה שהורסת את פתח השופכה בגלל תלישת העור מהעטרה. קשה מאד בד"כ למישהו שעבר מדורי גהנום ונתוחי תיקון וצלקות לקבל שכל מה שעבר יכול היה להחסך והמילה היא פעולה מיותרת, מסוכנת ולא מוסרית, ובמקרה רבים, גם משחיתה מעל ומעבר למה שכיוונו דיני המילה, מה שהופך אותה לעוד יותר לא מוסרית.

OK הבנתי על מה נפלתי...

אז לא הניתוחים שלי לא קשורים לנושא המילה,אלא לדברים אחרים שחשבתי שכבר הבנת אבל כנראה שלא.לא משנה. בכל מקרה העורלה היא חלק שגם משאירים ממנה,אחרי העטרה עצמה. בדרך כלל נשארת פיסת עור מדלדלת כזו,אחרי הכיפה.אצלי אין שום עור כזה כמעט ! הכל חלק לגמרי כמעט. מעבר לזה,הברית שלי עברה בסדר למעט זה שלא ידעו שיש לי הימופילייה באותו גיל,אז הדימום עצמו ארך פרק זמן ארוך יותר. זו הבעיה היחידה שהייתה לי. כאשר בניי ייוולדו,אדאג לימול אותם בהתאם,ע"י רב (בכדי לשמר את כבוד אבי) ורופא בכדי לדעת שהכל בסדר. אמרתי אני יותר בכיוון של הבריאות שבכך ולא הדת. הדת כרגע בעיניי,היא לא כלום. אבל אני שומר כבודם של אלה מסביבי,עד לרמה מסויימת. ודי לא רוצה להיכנס לנושא הברית יותר.

למעלה