צלקות.

PoshKale

New member
צלקות.

צלקות.

צלקות גדולת, צלקות קטנות, צלקות עבות, צלקות דקות. למי אכפת ? לכולן אותו התפקיד...להזכיר... להזכיר לנו את מה שהיה. אם לא היו לנו ..צלקות נפשיות או פיזיות...היינו זוכרים פחות. זוכרים פחות את הדברים הקשים. למה טוב לנו לנו לזכור את הדברים הקשים והכואבים ? מכיוון שכשנגיע לעוד ימים קשים, כך נוכל להסתכל על הכאב מהעבר...ולהגיד: ``חה ! את זה עברתי !...וגם את זה אני אעבור !...בהליכה !`` אז שורה תחתונה, אני חושב שצלקות זה דבר יפה. לפחות המהות שלהן יפה...תחשבו על זה...

dafna l

New member
פוש ולחיים כוח משלהן

ומה שאני רואה מכאן לא ראיתי שם ועם השנים הצלקות הולכות ונעלמות אניזוכרת כמה נפלתי ונפצעתי(פיזית) וכמה צלקות היו לי על הברכים הרגלים והיום מחפשת והן אינן נעלמו כך גם הנפש מרפאה צלקות וחלקן אפשר גם לצחוק במבט לאחור ולספר בבדיחות (על עצמי) אנחנו יודעים גם לרפא הצלקות הקושי הגדול עד שהן מחלימות והופכות לצלקות וגם אותו עוברים מנסיון אומרת לך מה שרואים מכאן לא רואים משם בהצלחה

PoshKale

New member
....

מסכים עם מה שאמרת. הודעה נחמדה. אבל הסוף עיצבן אותי.

dafna l

New member
לא התכוונתי להרגיז

ואתה יודע זאת היטב אכתוב וידוי משלי למעלה ותבין

עופרי-

New member
לא חושבת שהן נעלמות

אלא שפשוט אנחנו מתרגלים אל הצלקות. אנחנו לומדים לקחים כדי שלא שוב יהיו לנו צלקות דומות. אבל הן..הן נשארות. צריך לדעת להיות מאושר ולהינות מהרגעים, עם הצלקות הללו.

מלכת הצלקות

אני מצולקת בבטן, ברגליים (עברתי תאונת דרכים קטלנית) וגם בלב אתה צריך לראות כמה לא עוזר

PoshKale

New member
יקירתי.

``כשאתה נצמד לעבר אתה מת קצת כל יום``. לפי ההודעות שלך שקראתי, אכן את נצמדת הרבה לעבר. בטח שהצלקות לא יעזרו. אל תסתכלי על העבר יותר מדי. ואל תסתכלי גם לעתיד. תחיי את הרגע. ותהני מעצמך ומחייך. וכשמגיעים זמנים קשים...אז הביטי בצלקות ותראי...את כבר תראי שהן יותר חלקות, פשוט לעבור את זה חלק, את הרגעים הקשים הבאים.

may may.

New member
אהבתי...

הצלקות כאן קיבלו משמעות עמוקה למדי אהבתי את התאוריה M

למעלה