צלקות ריגשיות

s h i r k u s h

New member
צלקות ריגשיות ../images/Emo122.gif

מן הסתם <מין זה לא סתם
> כולנו עברנו את זה, כמעט כולנו נפגענו בעבר וכשנכנסים לקשרים חדשים יש מעין צלקות ריגשיות כאלה שתמיד יישארו עד שנדע איך מסלקים אותם, למשל אם פגעו בנו למשל כמו שהיה אצלי שבגלל שלא הסכמתי עדיין לשכב איתו הוא זרק אותי בצורה הכי מגעילה בעולם והאמת שזה השאיר לי צלקת די גדולה, הדיעה שלי לגבי בחורים נהייתה כזאת שאני ישר חושבת שכל בחור רוצה להשכיב אותי ובלב אי שם אני יודעת שזה לא באמת נכון אבל ככה מרגישה ולא יכולה להתווכח עם רגשות... אז איך אתם התמודדתם/מתמודדים עם אותן צלקות ריגשיות ש"זכיתם" להם כתוצאה מפגיעה בקשרים אחרים

שירקוש - הפעם שאלה באמת קשה

נתן לי הרבה חומר למחשבה אחד הדברים שמחזיקים אותנו בזוגיות זה לקבל אחד את השני כמו שהוא עם כל החרא שלו (תסלחי לי) לכל אחד יש "שריטות" מלידה ו/או מהעבר שלו אני שהייתי צריכה לפעמים בזוגיות לשחק משחקים עם ליאור הייתי אמיתית וטבעית מההתחלה והוא קיבל אתי כמו שאני ויש לי בעיות, והיו לי נפילות, והייתי במצבים נפשיים לא מי יודע מה והנה הוא קיבל אותי כעיסקת חבילה והלך איתי את כל הדרך וגם אני למדתי לחיות איתו עם כל הדברים שלו לא ניסינו לשנות אחד את השני רק לעזור אחד לשני ולקבל אחד את השני באדי

lulit

New member
לקשר הנוכחי נכנסתי בצורה מפוכחת

וזה אומר שכבר אחרי הדייט השני או השלישי, סיפרתי לו מאיפה אני באה, ולמה אני מצפה בקשר. הבהרתי לו שאני משחקים כבר לא משחקת, ושנמאס לי מכל המסכות והקשקושים שאנישים נוטים להשתמש בהם בתחילת קשר. הייתי הכי ישירה בעולם, קצת מאיימת אפילו, אבל הוא קיבל את זה, כי הוא ידע מאיפה באות כל הדרישות שלי. עד היום - הוא רק הוכיח את עצמו. מאוד חששתי להכנס למע' יחסים, והוא היה זה שהחזיר לי את האמון במין הגברי.

יש פער גדול בין לדעת מה הבעיה

לבין להתגבר עליה. עד היום אני רואה איך הקשרים האחרים גורמים לנו להתנהג לא נכון אחד כלפי השני. ואני חושבת שהמודעות והזמן הם המרפא הכי גדול.

קודם כל ההפסד כולו שלו

את נשמעת לי בחורה מקסימה ונאורה אז באמת שההפסד שלו. לגבי משחקים אז כן כולם משחקים או לא אמיתיים ביחסים בהתחלה פתאום אנחנו לא אוהבות לאכול או מעודנות וכו'... אבל כמו שקודמתי באדי אמרה עם הבן זוג ידענו מההתחלה שזה זה כי הם קיבלו אותנו איך שאנחנו אותי בכל אופן הייתי הכי אמיתית פעם ראשונה בחיים שלי שלא שיחקתי משחקים. כן יש לי צלקות מהעבר עדיין וכן אני בכל הזדמנות נותנת לחברות הרווקות שלי דוגמה עליהם על כל המניאקים שהיו לי אבל רק מתחשלים בסופו של דבר. גם אני לא האמנתי לאף גבר וגם אני חשבתי שכולם רוצים רק להשכיב אבל אגלה לך משהו, אחר כך אני הפכתי להיות ביצ'ית כזו ואז את מרגישה שאת עם היד על העליונה חמודה הכל בראש שלך. אז אל תרימי ידיים את עדיין צעירה והחיים לפניך.

maybesure

New member
יש גם אהבות אחרות

היי שירקוש, גם בלי משחקים זה נכון: גברים רוצים להשכיב נשים! תקראי לזה כיבוש/שליטה/צורך פיזי/צורך ביולוגי-עדיין זו מטרה. אבל!!!!!!!!! יש גברים שזו לא המטרה היחידה שלהם. הבחור שהשאיר בך צלקת כזו פשוט לא ראוי לבחורה מדהימה שכמוך-שכולנו פה הספיקו להכיר, ששואלת ורוצה ללמוד הכל ואני מתארת לי שלא רק בענייני זוגיות. וכשיבוא הגבר הזה-שימצא בך את האינטליגנציה השכלית והרגשית, גבר שיבין את את הצורך שלך להרגיש בטוחה מספיק שהוא באמת איתך-על מנת שתרצי להעניק לו גם אהבה פיזית מלאה, כשהוא יבוא-מבטיחה לך שהוא גם יידע לתת לך את ההרגשה שאת לא על תנאי אצלו. וכשאת תרגישי שאת לא על תנאי-תוכלי גם להעניק מהלב והנשמה ולא ככיבוי שרפה. מבטיחה לך שיש כאלו!

eרון

New member
שירקוש

האמת שבדי וניקוי ראש אמרו כמעט את כל מה שיש לי לומר, אבל לפעמים נחמד לדעת שיש עוד שחושבים ככה. אחרי שנפרדתי מהחבר האחרון שי החלטתי שאני נוקמת, (הוא פגע בי מאוד) ואני החלטתי שמעכשיו אני מניקית אמיתית, היו לי המון רעיונות איך לנקום בכל העולם הגברי (מתנצלת), והכי מצחיק כשהגעתי לידי פעולה שכחתי מה רציתי לעשות ופשוט יצאתי עם כל גבר פגישה שתיים ונפנפתי. כשנפגשתי עם האחד, פתאום לא הייתי מסוגלת לנפנף, גם פתאום בלי הסבר מיוחד הייתי אמיתית. משהו ממש לא ברור. מה שאני מנסה לומר, זה אל תדעגי כמובן שמעניין אותם מין, בעיקר את אלו שכבר התנסו, אבל עם למשהו את תיהיה חשובה במיוחד, אני בטוחה שהוא יהיה הכי מקסים שבעולם, ולא יעלה את הנושא ולא יציק. ואת תדעי את תרגישי מתי זה זה, מתי זה נכון, מתי הוא האחד. בקיצור תמשיכי להסתובב, תכירי תבדקי, מי שלא מתאים שלום, תמשיכי הלאה. בסוף כולם מוצאים אל תדעגי, ובטוח שלבחורה מוצלחת כמוך ממש לא חסר. הרבה בהצלחה, והכי חשוב תרגעי....
ועוד סוג קטן, הצלקות לעולם לא נאלמות, הן מתגמדות כשאוהבים, ואנחנו לומדים לחיות איתם עם השנים. שרון

Miss Shmelo

New member
נקודה רגישה../images/Emo9.gif

האקס "ימח שמו"....חחח...
בצחוק (לאלופינד ולאקס אותו השם) היה הבנאדם שהכי סמכתי עליו בעולם בזמנו, לאחר 7 חודשים הוא ניפגש עם אחת הידידות שלו בתדירות גבוהה, ולאחר שנפרדנו סיפר לי שבגד בי איתה. ומאז היה לי קשה מאוד לסמוך על גברים, עד שאלופינד הגיע לשכונה
הפגיעה הריגשית כמובן עברה, אבל הצלקת נשארה. היא תעבור כשיהיו לי ילדים
אז מתי עושים ילדים יקירי?

g u r a

New member
שירקוש חמודה

את צריכה להתחיל להפסיק לחשוב על מה יהיה בעתיד. תנסי לחיות את ההווה ולהנות ממנו כמו שהוא .אף על פי שזה קשה! אני התחתנתי בת 30. ועד החתונה חיי היו רצופים בהרבה אכזבות וקשיים מכל מיני סוגים... והיום - תודה לאל אין זכר למה שעבר עליי. נכון שנסיון החיים- מה שעברנו בחיינו משפיע ומעצב את האופי שלנו..אבל עם הזמן הצלקות כמו שאת קוראת לזה- נעלמות,נשכחות, ולומדים לחיות את ההווה. באופן טבעי המוח הנהדר שלנו יודע איך למיין חויות מהעבר בתאים מיוחדים, ורק כשאנחנו רוצים אנו שולפים משם את הזכרונות. יצא לי קצת ארוך, ואני מקווה שהצלחתי להבהיר את עצמי.בעל פה אני בטוחה שהייתי מצליחה יותר! בקיצור- בני האדם שואלים שאלות, לומדים- רוכשים ידע. כשחיים את ההווה לומדים לשכוח, ולהתגבר על מאורעות העבר.זהו תהליך ארוך ולפעמים גם מייגע. אבל הוא קורה ,אם נרצה או לא!

למעלה