צלקות קלאויד Keloid Scar מישהו מכיר צמח \ טיפול שעוזר ? לילה טוב יגאל
ס סביון סגל New member 3/2/10 #2 יש תערובת שמנים אתריים שמתאימה היא מכילה טגטס, לימון,גרניום, הליקריסום ולבנדר
ס סמדר אוקו New member 3/2/10 #3 עוד אפשרות עם אותם שמנים הייתי משתמשת בלבנדר נקי כנשא ל 5% הליקריסיום ו-5% גרניום. שימוש מקומי מספר פעמים ביום. ההליקריסיום יקר אבל מאד חשוב לריכוך הרקמה ושיקום כלי הדם. ככל שהצלקת חדשה יותר הטיפול יצליח יותר בברכה סמדר אוקו
עוד אפשרות עם אותם שמנים הייתי משתמשת בלבנדר נקי כנשא ל 5% הליקריסיום ו-5% גרניום. שימוש מקומי מספר פעמים ביום. ההליקריסיום יקר אבל מאד חשוב לריכוך הרקמה ושיקום כלי הדם. ככל שהצלקת חדשה יותר הטיפול יצליח יותר בברכה סמדר אוקו
ע ערן תומר New member 3/2/10 #4 שלוב אלו-ורה ופרופוליס יגאל שלום! ג'ל אלו-ורה ביחד עם פרופוליס נותן תוצאה מופלאה. פרטים נוספים במסר. ערן
שלוב אלו-ורה ופרופוליס יגאל שלום! ג'ל אלו-ורה ביחד עם פרופוליס נותן תוצאה מופלאה. פרטים נוספים במסר. ערן
ת תדר מכוון New member 3/2/10 #5 טיפול בצלקת יגאל שלום, יש טיפול פשוט שיכול לעזור, תפנה אלי לתיבת הדואר בתפוז כדי שאני אתן לך הוראות ולינק
טיפול בצלקת יגאל שלום, יש טיפול פשוט שיכול לעזור, תפנה אלי לתיבת הדואר בתפוז כדי שאני אתן לך הוראות ולינק