צלצול שקט

צלצול שקט

אני מחפש לא מעט זמן דבר מאוד פשוט. לפלאפון נוקייה 6100 צלצול שקט - הכוונה שיהיה במכשיר צלצול שאני אוכל לבחור אותו, וכשאנסה לשמוע אותו לא יישמע כלום ולא יהיה רטט בכלל... המצב "שקט" בפלאפון לא עוזר לי כי אני רוצה להגדיר את הסוג צלצול הזה לאנשים ספציפיים בקבוצת מתקשרים... ברגע שיהיה לי את הדבר הזה זה יפתור לי לא מעט צרות... יש מקום שאני יכול להכין צלצול שקט ולשלוח אותו לנייד ? או כל רעיון אחר יתקבל בברכה... אני יודע על מכשירים שאפשר להכין שם צילצול ולשלוח לאחרים, מוזר שלא פגשתי אחד כזה בכל הזמן שאני מחפש... אשמח לקבל את עזרתכם.

AmitMaoz

New member
פשוט שים על שקט ותבטל את הרטט

במכשיר שלך.. בנוסף לכך יש גם את ההמצאה המעצבנת הזאת - הרינגטון שרק ילדים שומעים... ברעש דציבל גבוה... יש לי אותו אבל אין לי כח להעלות אותו.. חחח בכל מקרה בחיפוש מהיר באינטרנט תמצא עשרות מקומות להורדה... קיצור שים על שקט ותבטל את הרטט במכשיר... תעשה זא תכך -- תבחר את הפרופיל שאתה רוצה ותכנס ותעשה הפעלה... לאחר מכן כנס שוב לאותו פרופיל ותעשה התאמה..תעשה את ההתראה הנכנסת על מופסקת במקום צלצול, ואז (כשאתה עדיין בתוך ההתאמה של הפרופיל) תלך להתראה ברטט, והפוך את זה למופסקת... תהנה..

זה לא מה שביקשתי

וזה ממש לא עוזר לי ... יש קבוצות מתקשרים... אני רוצה לסנן שיחות ממטריד נניח באופן קבוע... לכן למטריד הזה אני רוצה לקבוע לו צילצול ריק , שיהיה שקט ובלי רטט... וכל שאר החברים שיצלצלו חופשי בלי בעיה והכל כרגיל... אם אני אשים מצב שקט אני לא אקבל מאף אחד שיחות וזה לא מה שאני רוצה... המטרה שבקבוצת מתקשרים אני יכול רק לבחור סוג צלצול אני לא יכול לעשות שזה יהיה שקט... אשמח לכל עזרה עוז.

AmitMaoz

New member
אהה הבנתי אותך...

אממ תחפש אולי באימיול silence.mid quiet.mid או בגוגל או משהו.. תחפש כל מיני דברים שעולים לך בראש.. בהצלחה..

AmitMaoz

New member
כבל או..

יש אתר שאתה מעלה אליו מה שאתה רוצה .... צלצולים משחקים תמונות וכאלה... מסודר שם לפני נושאים, והוא מסביר לך איך להורידם למכשיר שלך.. האתר הינו http://www.cellphoto.net בהצלחה אחי..

הגעתי לחלון

שמצורף בתמונה ונתקעתי היות ואני לא יודע איך אני יכול לגלוש לכתובת שכתובה שם דרך הנוקייה 6100 שברשותי... אני צריך למצוא מישהו שיכול לשלוח לי צילצול ריק שאכין

ה-צ-ל-ח-ת-י !!!

עושים תפריט -> שירותים -> מעבר לקישור ונכנסים לכתובת שמצורפת בתמונה, ומורידים את המס' צילול שהעלתי !!!!!!!!! ענק. תודה- רבה רבה רבה ! לכולם.

למעלה