צלצול הנייד...

ANGEL N

New member
צלצול הנייד...

טוב אז סליחה על פתיחת ההודעה החדשה, אבל לא מצאתי מקום אחר להשחיל אותה! אני רוצה להוריד לנייד שלי (סלקום) את מוזיקת הפתיחה של באפי כצלצול או את של אנג´ל. משהוא יודע איך אני יכול להוריד? באתר של סלקום לא הצלחתי למצוא את הצלצול, ואני יודע שזה אפשרי.

Mr Freeze

New member
אפשרי...

ללקוחות אורנג´ בלבד, ככל הידוע לי

14מתן

New member
באמת ?!

מה המספר ?! לי יש בפלאפון את הצלצול כי עשיתי אותו ב"חבר" אבל בטח מה שמורידים יותר יפה... ויש גם איקונים באורנג´ ! למשל
מוזיקלי... יש אחד שכתוב בו לט מי רסט אין פיס ויש תמונה של קבר אני חושב ויש איט מוסט בי בוניז

DEMN IT MATAN!

זאת הפעם האחרונה שאני אומר לך לעשות רווח של כמה שורות אחרי סימן של ספויילר! פעם הבאה ההודעה תימחק. ואל.

ב-3 מילים.

לא. אכפת. לי. גם אם זה היה ספויילר לזה שג´יילס מזיז את ידו בפרק זה וזה. זה ספויילר. תעשה רווח, או שלא תכתוב בכלל. ואל.

dawn 14

New member
שאלה

למישהו פה יש קישורים לכל מיני מבחנים שקשורים לבאפי.

IDOffryn

New member
יש באתר...

הזה תחפש יש שם גם את אנג´ל וגם את באפי אבל אפשר לעשות את זה רק במחבר של פלאפון של נוקיה

IDOffryn

New member
אתה יכול לעשות את זה..

רק בפלאפונים של נוקיה שיש להם מחבר..

מה זה המחבר הזה

לי יש פלאפון V720 ויש לי כבל נתונים אז איך אני מעביר את זה

B a n j o

New member
איזה

טלפון יש לך ? כי יש לי תוכנה שאומרת לך על מה ללחוץ וזה יצא לי בכלל לא רע

במקרה ממש שלשום עשיתי צלצול לאורנג´

אבל לא יצא לי לבדוק אותו עוד אז אני לא יודע איך הוא יצא. בכל מקרה, כדי להוריד אותו, תשלחו הודעת SMS ל- 999 שבה כתוב ring 55173 (שוב, לא בדקתי את זה, יש לי הרגשה שזה לא יצא טוב בכלל) -אלעד

Skunk On Wheels

New member
בביג טוק אפשר להוריד צלצולים

ואייקונים? כי אני עומד לקנות פלאפון ביג טוק (ההורים לא הולכים לממן לי אגורה מזה וסלקום אומרים שהכי זול לטוקמן זה 700 שקל על המכשיר אז עדיף לקנות אורנג´ ב500 שאמרו לי שהכי זול ולא לחסוך עוד 200 שקל כי ישלי חובות להורים להחזיר עד ינואר..)

למעלה