צלצולים משובשים ב sk

dd141

New member
צלצולים משובשים ב sk

יש לי את ה sk 1400 בעזרת תוכנת ה Data manager שלו ניתן להעביר צלצולים, תמונות וכו´ וכו´ העניין הוא שכשאני מנסה להמיר קובץ mid לקובץ ma1 שאותו ה sk מקבל בעזרת התוכנה כל הקצב והמנגינה משתבשים זה בעיה אצלי או אצל כולם? (אני מודע לזה שיש רק 4 ערוצים, זאת לא הבעיה...) דרך אגב יש לי כמה צלצולים נחמדים אם משהו מעוניין...

phingy

New member
ההמרה בתוכנה הזאת פשוט מחורבנת

זה לא רק אצלך זה אצל כולם, 90% מהmidiים מתחרבשים

geostant

New member
זה ברור...

גם כשאני ממיר צלצולים מ-MIDI לנוקיה 6210 שלי אם ה-MIDI מורכב מידי הוא פשוט יתחרבש וזה בגלל מספר הערוצים המגובל... בעקרון במידי רגיל אפשר להגיע עד 256 ערוצים (אם אני לא טועה) ובנוקיה רגיל יש רק ערוץ 1 בפוליפונים יש 4 ערוצים. ולכן כשתוכנת המרה מופעלת על קובץ היא לא יודעת אלו INSTRUMENTS הם העקריים ואילו לא, והיא לא יכולה לעשות EXCLUDE ל"רעשי" רקע מקובץ ה-MIDI. לכן כשאני מכין צלצול אני עושה אחת מה-2: 1) בוחר קובץ MIDI שיש בו כמה שפחות INSTRUMENTS פעילים ב"תזמורת". 2) ממיר אותו ל-WAVE ואז עורך אותו עם תוכנת SOUND FORGE מוריד את ה-INSTUMENTS השוליים ומשאיר רק את העיקרי מבניהם וממיר חזרה ל-MIDI ורק אז מעביר אותו בתוכנת הצלצולים של נוקיה.

dd141

New member
כמות הכלים זו לא הבעיה

התוכנה נותנת לי לבחור את 4 הערוצים שאני רוצה הבעיה שכל הקצב משתבש יוצא חירבוש אחד גדול ולא מבחינת איך הכלי נגינה נשמע זה דווקא בסדר

geostant

New member
ממש לא ../images/Emo70.gif

הערוץ לא קובע את צליל הכלי !!! לכל כלי יש ערוץ... נגיד יש לך 64 כלים אז יהיו לך 64 ערוצים...

phingy

New member
אתה כנראה לא מכיר את התוכנה של הSK

כי הוא צודק הערוץ כן קובע את צליל הכלי, התוכנה מתרגמת את הכלים בMIDI לכלי נגינה בערוצי הקובץ שהיא יוצרת אבל נכון לכל כלי יש ערוץ ומספר הכלים זה מספר הערוצים

geostant

New member
עזוב אין לי כוח להתווכח איתך...

אם אתה לא מקבל את ההצעות של אחרים למה בכלל אתה שואל ??? אתה ממש מצחיק

AndreyS

New member
לא הבנת אותו.

נכון הערוץ לא קובע את צליל הכלי. לכל ערוץ בקובץ מידי אפשר להקנות כל צליל כלי. אבל כאשר ברשותך קובץ מדי קיים בוא נגיד בן 8 ערוצים. כל ערוץ הוא כלי ספציפי שכבר הוגדר וכאשר אתה בוחר ערוץ מסויים אתה בוחר גם את הכלי שמוגדר לאותו הערוץ.

phingy

New member
גאו אני לא שאלתי כלום מה אתה רוצה

כולו עניתי לזה ששאל על התוכנה

dd141

New member
אני יודע שכל כלי זה ערוץ

אמרתי כבר שהכלים והערוצים זאת לא הבעיה (יש 4 בתוכנה) הבעיה שקצב עצמו משתבש לגמרי

למעלה