צלליות מבריקות

צלליות מבריקות

טוב נשבר לי ... אני מבזבזת כספים מיותרים על צלליות מבריקות ובסוף הם בכלל לא מה שאני מחפשת. אני כל הזמן קונה צלליות שנראות מאוד מבריקות, אבל כשהם על העין שלי לא רואים שום הברקה ( אולי בגלל שאני בהירה) . מישהי/ו מכירה צללית שהיא באמת מאוד מבריקה - גם לבהירות? נ.ב- למשל כמו בתמונה (סורי שהיא כזאת קטנה, לא מצאתי משהו אחר) לדוגמנית יש צללית מבריקה על עצם הגבה, אני מחפשת צללית כזאת שרואים שהיא מבריקה מאוד אפילו בתמונות. שימו לב ל

rotemoosh

New member
לדעתי זה לבן רגיל..

ובגלל הפלאש או משהו זה נראה לך מבריק.. או שהסומק נותן לזה אשליה שזה מבריק כי לדעתי הצללית לא מבריקה אבל אתם מוזמנים לתקן אותי אם אני טועה...

Leeeeeeee

New member
כמו שכבר אמרו פה פעם....

אל תאמיני לכל מה שאת רואה בתמונות, חלק גדול מזה היא התאורה שמדגישה את האיפור, ואין דבר כזה צלליות מבריקות לבהירות או לשחומות... חוץ מזה, כל תאורה חמה (שמש, או כל מה שזה לא פלורסנט) מדגישה את הברק של הצלליות האלה.

maayan12

New member
גם לי נראה שזה בעיקר זוית צילום

אבל ראיתי פעם משהו די מבריק אצל גיורא שביט באבקה אבל כמות קטנה. הם אומרים שזה מספיק להמון אבל לא ניסיתי.

לא ממש הבנתם אותי , אני יודעת

שאצל הדוגמניות הצלליות מבריקות בגלל תאורה. התמונה הייתה סתם דוגמא לאיזה סוג צללית אני מחפשת. כוונתי הייתה ,למשל כשאני הולכת למועדונים אני רואה מלא בנות מאופרות בצלליות מבריקות וממש רואים את ההברקה של הצללית וכשאני שמה את הצללית המבריקה זה הופך להיות מאט כזה ולא מבריק כפי שציפיתי. מישהי מכירה אחת באמת טובה שאולי תתאים לי ?

che55

New member
ההברקות של הצלליות

נראות טוב יותר בתאורה צהובה, ולכן בטלוויזיה, בתצוגות אופנה, בצילומים - ההברקה נראית הרבה יותר לעין. בזמנו, כשלא ידעתי לעבוד נכון עם שימר, איפרתי דוגמנית לצילום, ולא ראיתי את ההברקות - אז הוספתי שוב ושוב. בפיילוט צילומים, גיליתי - הבחורה יצאה כאילו היא רצה מרתון של כמה ימים. מזיעה עם עור שמנוני..... בקיצור, כל הצלליות המבריקות של החברות המובילות בשוק עושות את אותה עבודה-מייקאפ פוראוור/מדינה/איל מקיאג'/בועז שטיין/אסתי לאודר/קליניק וכו...

זה בידיוק מה שקורה לי עם השימר :(

אני שמה אני רואה הברקה אבל לא כמו בטלויזיה... או בצילומים... ואני שמה עוד ועטד אני רואה את זה רק כאשר אני עושה תנועות מסוימות עם הראש ואז רואים..

תודה רבה, אני אנסה את הצלליות

של החברות שציינת. מקווה שהפעם אני אהיה סוף סוף מרוצה. ושוב, תודה !

למעלה