צלליות חציל

Deosette

New member
צלליות חציל

קניתי 2 סוגי צלליות בצבע סגול מעושן חציל עם נצנצים. האחד מספר 40 של קרליין והשני "סטאר דאסט" של סופט טאץ'. פשוט יש לי עיניים כחולות ועור בהיר אז חשבתי שצבעים אלו ידגישו לי את העיניים, איפור ערב כמובן. מישהו יכול בבקשה להסביר לי איזה איפור הכי כדאי לי לעשות עם צלליות אלו (הסבר בשלבים)

little peach

New member
מצטרפת לשאלה על צלליות

יש לי צלליות של מייבלין ומשום מה במהלך היום הן נמרחות לי בצורה מגעילה והכל נראה מלוכלך כזה ומעורבב. בעיקרון אני מחפשת צלליות בהירות ליום-יום. מה מומלץ לדעתכם, של איזה חברה? ואיזה צבעים יתאימו, יש לי עור בהיר-אדמדם, ועיניים בהירות וגם תסבירו בבקשה איך לשים את זה שיישאר לפחות עד הצהריים, בכל זאת לא נעים לי שפתאום בצהריים הכל מרוח וזה כולל העיפרון השחור שנמרח אבל זה להודעה אחרת... תודה

RReuTT

New member
באיזה חברות את משתמשת?

את שמה מייק אפ או פודרה לפני שאת מתאפרת? ואני יכולה להמליץ לך על העפרון השחור של קאסטרו בלי החידוד, הוא מעולה ולי הוא בחיים לא נמרח. אגב, כדיי שהוא לא ימרח את יכולה גם לשים מעט צללית מתחת לעיניים ובקצה הפנימי והחיצוני של העין, ככה העפרון פשוט נספג בצלליות ולא נמרח.

צלליות בהירות

עיניים בהירות- תלוי מה צבען. אם ירוק- הייתי ממליצה לך על גוונים וורדרדים וסגולים בהירים. אם כחול- וורדרדים ובורדו-שזיף. גוונים חומים מתאימים לכל עין. כדי שהצלליות לא ימרחו כדאי לך לקבע אותן לפני באמצעות מייק אפ ופודרה מעל. עיפרון שחור שנמרח- כדאי לך לשים מעט פודרה מתחת לריסים התחתונים, זה ימנע מהעיפרון לגלוש. כמו כן, כדאי לך לקנות עיפרון שחור על בסיס שעווה שנשאר יותר זמן (אני יודעת שבאיל מקייאג' מוכרים כאלה). בהצלחה.

RReuTT

New member
תיראי את יכולה לעשות איתן המון

דברים... את יכולה לשלב אותן עם צבעים אחרים גם... כמו שחור, לבן, אפור, צהוב וכו'.... זה גם תלוי במה שאת לובשת בדרך כלל... אם את לובשת שחור אז הכל יכול להתאים. גם תמונה תוכל מאוד לעזור.

איפור ערב

חשוב מאוד, קודם כל, כדי לקבע את הצלליות למרוח תחתן שכבה של מייק אפ ועליה פודרה. קחי את הצללית הכהה ותמרחי אותי מהזווית החיצונית של העין כלפי שקע העין למעלה- בצורת האות C (הפוכה, כמובן). אחר כך תטשטשי מעט כלפי פנים. למטה, בריסים התחתונים, את יכול ליצור פס מהזווית החיצונית של העין- צמוד לריסים התחתונים- (לא במקום ששמים את הפס השחור, טיפה מתחת)- תיצרי פס דק באורך של שליש עין (קצת פחות מחצי עין). אחר כך תמרחי את הצללית הבהירה על גלגל העין ותטשטשי מעט כלפי מעלה. כדאי לך לשים צללית בהירה בזווית הפנימית- בשקע העין- ועל עצם הגבה. בהצלחה.

למעלה