צלליות אבקה

jess11

New member
צלליות אבקה

מישהו מכיר אולי חברה שיש לה צלליות אבקה טובות? וטובות זה אומר שלא מאבדות את הצבע מהר.

jess11

New member
צלליות אבקה

סופט טאץ ?! ממש לא נראה לי כנראה שלא ניסיתן את הצלליות של איל מקיאז או של בועז שטיין אלה צלליות ברמה. עו...לם .

לי יש של סופטץ' לבנה מבריקה כזו...

והיא נחמדה.. אבל אני שמה ממש ממש טיפהההההההההה ואז זה יוצא נצנצים כאלה יפים...

אבישג25

New member
הצלליות של איל-מקיאג' מ-עו-לו-ת!!!

אבל קצת יקרות.... בערך 65 לאחת.

טוב אי אפשר להשוות איפור מקצועי

לאיפור פשוט...

מרוכזת

New member
יש את הצלליות של MAC

אבל אין אותם בארץ. בכלל, זו החברה הטובה בעולם! בדוק!

מאק זאת בהחלט אחת החברות הטובות

אבל בארץ מבחינת מוצרים, הצלליות של בועז, איל מקיאז' ומייק אפ פור אבר הכי מומלצות.. הפיגמנט הוא חזק הצללית היא חזקה ועמידה לאורך זמן.. וגם הרבה יותר קל לעבוד, למרוח ולעשן אותם ומה שמתקבל זה מרקם קטיפתי וחלק... אני ממליץ בחום!!

ממש ממש אבל ממש

לא משהו.. הן שקופות מדי.. חלשות כאלה.. עדיף של מייק אפ פור אבר..

צלליות מעולות מאד

כמובן שאיפור מקצועי הוא הכי מהמם, וצלליות מעולות באבקה יש כמובן לבועז שטיין (סניף בדיזנגוף 99, אם אינני טועה). צלליות מדהימות באבקה יש למייק אפ, או מייק אפ ארט (אני לא זוכרת), שזו פירמה שניתן למצוא בסופר פארם בעזריאלי. למרות שזה בסופר פארם, זה איפור מקצועי לכל דבר (ועל כך יעידו המחירים המטורפים שלהם) והצלליות שלהם באבקה הכי מהממות, בגוונים ממש יפים שלא ראיתי בחברות אחרות. החיסרון הוא שזה נורא יקר וגם אין הנחה למאפרים. ל'ג'ייד' יש צלליות מפורסמות באבקה, שהרבה מאפרים משתמשים בהן למרות שזה לא נחשב איפור מקצועי. הן מעולות ובצבעים זוהרים מהממים, ויש הרבה מאד מבחר. יתרון משמעותי הוא המחירים הזולים שלהן (ג'ייד לא נחשבת לחברה יקרה בכלל), העובדה שכמעט תמיד יש הנחות גדולות על מוצרים של 'ג'ייד' בפארמים וזה שהן אף פעם לא נגמרות. מומלץ מאד.

למעלה