צליל ערב טוב

אורנה ה

New member
שאלה ופריסה מבקשת את עזרתכם

השאלה ששאלתי היא: מה הפוטנציאל שלי במקום העבדוה החדש בשנה הבאה? מימין לשמאל: מלך הגביעים, מלכת המטבעות, שבעה מטות, נער המטות, אביר המטות, חמישה מטות + קלף סיכום העולם. תודה

אורנה ה

New member
היי צליל

ערב טוב, כתבתי לך אתמול בבוקר (דברי נמצאים בעמ' 3) וכנראה שלא הספקת לקרוא או שלא ראית אותם, אז אם תוכלי לענות לי אשמח מאוד. תודה ושוב ערב טוב.

צ ל י ל 8

New member
סליחה אורנה..

כרגע אני לא יודעת במה מדובר כי אני גולשת דרך הסלולר. מחר בבוקר אשרשר לכאן את ההודעה המתאימה..

אורנה ה

New member
רקע

אני מורה עם 15 שנות ותק והודיעו8 לי היום שאני מורה עודפת בבית ספרי ועלי לעבור לבית-ספר אחר. הכל מעורפל לי ויש לי חששות. תודה

צ ל י ל 8

New member
בוקר טוב אורנה ../images/Emo42.gif

מספר הקלפים שפרסת אינו נכון. אנא עשי שוב פריסת שאלה: מה הפוטנציאל התעסוקתי שלי בבית הספר החדש בשנה הבאה? 5 קלפים+קלף סיכום

אורנה ה

New member
תשובה

צליל שלום, עשיתי כפי שביקשת והתוצאה היא: מגדל, נער החרבות, גלגל המזל, צדק, אביר המטות + קלף סיכום מלכת החרבות. תודה,

צ ל י ל 8

New member
היי אורנה ../images/Emo20.gif

מה - מגדל הפוטנציאל התעסוקתי - נער החרבות שלי - גלגל המזל בבית הספר החדש - צדק בשנה הבאה? - אביר המטות סיכום = מלכת החרבות כל הקלפים מראים ע שינוי משאוד משמעותי, אבל לצערי השינוי אינו חיובי. הפוטנציאל התעסוקתי שלך אינו ברור עדיין. יש עדיין התלבטויות וחוסר החלטה. בית הספר החדש לא יהיה לך קל, ותיאלצי להילחם שם הרבה על מנת למצוא את מקומך. שנה הבאה היא בסימן פוטנציאל של שינויים שונים, זו תהיה תקופה לא פשוטה עבורך. כסיכום, הייתי חוששת לך. האם מקומך בבית הספר האחר בטוח?

אורנה ה

New member
היי צליל

עדיין לא קבלתי שום הצעה. אני צריכה לגשת לשוחח עם המפקח ושהוא ימליץ לי על מקומות אחרים, ואז לגשת לשיחה אצל המנהלות. אני בהתלבטות גדולה, האם לעשות בכלל שינוי לכיוון אחר שאינני יודעת מהו או להמשיך בהוראה. אורנה

צ ל י ל 8

New member
לא ממליצה לך להחליף

או לשנות דבר אם זה בידיים שלך
הישארי במה שאת עושה היום.

אורנה ה

New member
תודה

צליל, תודה על תשובתך. האם הכוונה להישאר מורה ולא לשנות כיוון, או להישאר באותו בי"ס ולא להחליף לבי"ס אחר? איך אני צריכהה לשאול לגבי שינוי מסלול עבודה. לילה טוב, אורנה

צ ל י ל 8

New member
בוקר טוב

הכוונה היתה בלהחילף בית ספר... לגבי תעוקה אחרת, תצטרכי לשאול: האם מתאים לי לעסוק ב-X?

אורנה ה

New member
בוקר טוב ושבת שלום לצליל ולכולם

כנראה שאין לי הרבה בררות ואני חייבת להחליף בי"ס. זה לא בקלפים אלא במציאות הבית-ספרית ובפיקוח. אמרת לי לשאול האם מתאים לי לעסוק ב - X ? הבעיה שאני לא יודעת מהו אותו X, אני יודעת רק שיש לי התלבטויות מחשבתיות ורגשיות. ושוב שבת שלום.

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo180.gifהיי

האם אין משהו שהיית רוצה לעסוק בו או ללמוד אותו?

אורנה ה

New member
צהריים טובים

אני ממש לא יודעת. אני מרגישה על פרשת דרכים. מבחינת לימודים, לא חושבת שאלך עכשיו על משהו, ואם כן, אז אולי על הנחיית הורים וקבוצות. אני באה מתחום החינוך כמו שכבר סיפרתי. לגבי עיסוק, אני ממש לא יודעת אם אני מסוגלת להיות עצמאית בתחום מסוים ואם כן במה, או להמשיך להיות שכירה באיזשהו חלק של החינוך ולאו דווקא בתחום החינוך הפורמאלי. ממש התלבטויות. יום נעים.

צ ל י ל 8

New member
היי אורנה ../images/Emo142.gif

את צריכה להיות יותר החלטית ולאמר לנו לגבי איזה עיסוק את מעוניינת לדעת כדי שנוכל לענות לך. אי אפשר לשאול משהו כללי. תהיי יותר ספציפית..

אורנה ה

New member
צליל ערב טוב

היי צליל, כתבתי לך אתמול בצהריים. האם יש לך זמן לענות? ביי.

למעלה