צליל מיתר

sahr12

New member
ההיפך גם נכון????חחחח...

אז יש תקווה.... אני שונא אותך???חס וחלילה...אני מת עלייך במובן החברי והנקי של המילה.. מואאאה.

מיכל31

New member
נו מה יהיה?

מתי תרצה יותר??????. חחחחחח אני מתה עלייך במובן החרמני של המילה (אופססססס אני אמרתי?)

sahr12

New member
תסלחי לי שאני שטינקר...../images/Emo124.gif

חחחחחחחחח...בעלה??????????????ב-על-ה??????????? את באמת מקסימה,בחיי...

..

נגעתי, עוד לפני שידעתי רגע הצריבה של אחרי בידיי בצמרמורת המתמשכת ויורדת מעורפי ועד לקצות אצבעות רגליי.... נשמתי, שאפתי לתוכי את ריחך, טעמתי ליקקתי את טעמך מעל שפתיי, וגדרות נפרצו כאותו סכר שאגר את כל נשמתי , הכל הוצף ונסער על גופי.... <> צהריים..

נשית~37

New member
השראה...אולי יש

אבל זמן לא....תחכי קצת חחחחחח עד כדי כך גרוע? שאשים את הכל ב"הולד" ואכתוב לך משהו? חחחחח

sahr12

New member
זהו,גמרתי........חחחחחחחחח

מקסים..פשוטי... נישקוק...של אחרי..:)

שייכת

New member
...

נגעת בדרך היחידה שידעת גלי גופך רפרפו מעליי וגופי בגופך התחכך גופי לגופך התמכר והוא נושק לא נושק לעור גופך החם. כנהר גועש שעלה על גדותיו שלחת לעברי גל ועוד גל צמרמורת אחזה בי תשוקה עטפה את כל כולי התמכרתי, לרגעי האהבה שהענקת לי ואחר כך, כשנרדמת, הלכתי. -----------------

...

ובמגע גוף אליי גוף בסער אל שיא אחד מיני רבים , עוד רגע להירגע , לתת לגוף לחדול מרעידות ארוכות של הנאה ואתה מחזיק בראשי מביט אל תוך עיניי הנפקחות אל תוך החום שלך בכדי לראות אותי שם מתענגת בין ידייך .... ועוד אני נטרפת בידי פיך אל כניסה חוזרת לערבול של ריחות ומגעים גבר באישה , וידייך המלטפות ממשיכות להעביר זרמים של עונג רגע לפני החדירה האיטית שלך שמפלחת את גופי, המשתוקק לחבוק את איברך מבפנים , ולהביאך אל שיא ורגיעה בתוך גופי כשרגליי משוכלות על מותנייך....... והסדינים הסתורים הסופגים אל תוכם את זיעת תשוקתנו וריחות אהבתנו ממשיכים לספר את שהיה שם בין שני גופות בוערים , בתשוקה לדעת ולהכיר ללא הפסקה אחד את השני , בחיבור המופלא שנוצר עליהם ובין איש ואישה מתואמים במחול של רגשות חדשים המבקשים כמפל שוצף להשאיר חריצי עינוג לאחר בוא הרעד הנכסף.......

sahr12

New member
ינעל דיני ודין זובי...חחחחחחח

איך השם שלי השתרבב לתוך הזיון הזה?????????חחח איזה יופי של כתיבה....

נשית~37

New member
...../images/Emo48.gif

וכשתבוא אלי בשעת ערב כשהירח מלמעלה מאיר והכוכבים מרצדים בזוהר חושני והתשוקה אליך תבער בתוכי וליטוף על פניך ילהיט את חושיי ונגיעתך תצרוב בעורי ומגע שפתיך יחמם את ליבי ולשונך … כשתבוא אליי.. אישה...אנחנו באמצע היום חחחחח חכו קצת....

תלוי איפה

נמצא "אמצע היום", שלי בבית :)) <> יד נשלחת לפסק רגלייך בקדושת הרגע פורצת גבולותיך .... באסיף געגועים אל סף נוגע , אל אותו מגע שבי חובט ומשגע. התפילה אשר בגוף נאמרת, בחרוזי קולי , דממת עופרת . בכבלים נקשרת על גופך, כתשוקה נעורה במחשבתך, בתאווה ממלאת איברך חיים, אך לא אווה לדעת אותך , עד אהיה כדם הזורם בתוך לבך..... <> הייתי והלכתי...

נשית~37

New member
לשייכת - אישי בלבד

"יש לי חשק לצעוק שאני מת עלייך"….כתב לה. והיא, נשימתה נעתקה…..זה הרי בדיוק מה שגם היא מרגישה. רוצה לצעוק לעולם על האושר שלה, לספר לעולם על רגעים קטנים של אושר גדול, לפרוט לפרוטות תחושות שאף פעם לא חוותה. ** תגידי, מה יהיה איתך? שאלה אותי סיגל. מה ז"א מה יהיה איתי….אני הכי בסדר שאפשר להיות. לא רואים? טוב, תלוי לאיזה בסדר את מתכוונת…המהמה. את יודעת שהוא אוהב אותך נכון? כן…..עניתי בלחש, אני יודעת…. אני חושבת שמגיע לו יותר.. כן, גם אני חושבת….אבל מה בדיוק את רומזת לי שצריך לעשות? תתגרשי. עזבי אותו. השתגעת??? והילדים??? מה עם הילדים? מה קרה? אנחנו לא עברנו תקופות כאלה עם אבא ואמא….? בטח עברנו….ותראי אותנו עכשיו. תראי איך דברים חוזרים על עצמם, תראי איך אי אפשר לברוח מהילדות שלך. לא ביקשתי ממך לברוח…ביקשתי שתשבי קצת עם עצמך ותחשבי מה את עושה. טוב….(זו הייתה תשובה חלושה, נכנעת….נבלעת ברעשי רקע)… ** בלילה, התיישבה מול המסך, מחכה... ** תגידי???? צעקה עלי לתוך הטלפון…..מה בסך הכל ביקשתי? הא? סלט חסה פשוט….נכון? מה הבאת לי את כל הווג´ע ראס הזה? ** רציתי לתוך זרועותיך להרגיש את חמימות גופך בגופי לקרב לאט לאט את שפתיי אל שפתיך להעביר מגע חטוף על פניך לרחרח באפי את ריח גופך ללחוש לך על אהבתי לספר לך על געגועי לצעוק בלא קול אליך... ** מה, זהו?

למעלה