צליל הודעה באייפון ברגע שאני לא פותחת את ההודעה יש צליל הודעה שוב אחרי כדקה.. אפשר לבטל את זה?
L laei49 New member 1/9/13 #1 צליל הודעה באייפון ברגע שאני לא פותחת את ההודעה יש צליל הודעה שוב אחרי כדקה.. אפשר לבטל את זה?
L laei49 New member 1/9/13 #2 שאלה נוספת מצלמה של 8 מגה פיקסל באייפון למשל, דומה ל8 מגה פיקסל בסמסונג נוט? כאילו יש עוד דברים שמשפיעים?אם כן, איך אני אמורה לדעת מה טוב יותר. אני גם מצלמת נופים וכאלה, בעיקר בטלפון וזה חשוב לי
שאלה נוספת מצלמה של 8 מגה פיקסל באייפון למשל, דומה ל8 מגה פיקסל בסמסונג נוט? כאילו יש עוד דברים שמשפיעים?אם כן, איך אני אמורה לדעת מה טוב יותר. אני גם מצלמת נופים וכאלה, בעיקר בטלפון וזה חשוב לי
B barlevy New member 1/9/13 #4 יש עוד הרבה פרמטרים בינהם למשל איכות החיישן .. אבל היות וזה דבר שקשה למדוד אין כמו לערוך השוואות. ואגב שמשתמש הממוצע יכול להסתפק גם ב 3-4 מגה פיקסל אלא אם את מתכוונת להדפיס את התמונה בגדלים כמו A3 או A4
יש עוד הרבה פרמטרים בינהם למשל איכות החיישן .. אבל היות וזה דבר שקשה למדוד אין כמו לערוך השוואות. ואגב שמשתמש הממוצע יכול להסתפק גם ב 3-4 מגה פיקסל אלא אם את מתכוונת להדפיס את התמונה בגדלים כמו A3 או A4
N noa_f New member 1/9/13 #6 לא. נדמה לי שבחלק מהפרמטרים של הדגם האחרון (s4) הוא יצא יותר טוב. אבל לא באופן אבסולוטי. בכל מקרה, אלו לא מצלמות מאוד משובחות, יחסית למצלמות דיגיטליות יעודיות (אפילו הכי פשוטות).
לא. נדמה לי שבחלק מהפרמטרים של הדגם האחרון (s4) הוא יצא יותר טוב. אבל לא באופן אבסולוטי. בכל מקרה, אלו לא מצלמות מאוד משובחות, יחסית למצלמות דיגיטליות יעודיות (אפילו הכי פשוטות).
B barlevy New member 1/9/13 #3 הגדרות עידכונים=> התראה חוזרת=>לבחור את מס ההתראות החוזרות הרצוי או "אף פעם"