צלילת לילה

צלילת לילה

מתארגנת ליום ה´ הקרוב. אז כל מי שהתעניין בצלילות המאורגנות ושלח אלי מסר או פנה בדוא"ל, ובכלל כל מי שרוצה (אך בתנאי שיהיה מקום), יכול להירשם ישירות במועדון ולטל. האתר יהיה ככל הנראה הטורקית או האיטלקית, בהתאם לבקשת הרוב.

שירי8

New member
צלילת לילה

סליחה על הבורות אבל: 1. איזה מועדון? 2.האם "טל" מדוגית אוקטופוס? 3.טורקית, איטלקית? האם ספינות בים תיכון? תודה וסליחה על אי המעודכנות... שירי.

קותי

New member
שירי, זה בחיפה

מועדון ול-טל בחיפה. הטורקית והאיטלקית - שתי ספינות טבועות באיזור של המועדון. כדאי לבדוק בקישורי הפורום (למעלה, בדף הפורום). נפתלי - יש לכם סידור עם נפטון? מזג האויר אמור להשאר נוח?

c_f

New member
אני אשמח להצטרף גם כן

א. מה הנזק?? ב.לא קר מידי ?!?! ג. יום טוב בינתיים

אהלן c_f

א. נזק...??? אני מדבר על הנאה צרופה וצלילת כיף... על איזה נזק אתה מדבר? ב. קר? בטח קר... זה כי חורף... ג. גם לך

שירי, קיבלת מקותי תשובה מלאה.

האמת, מי שיש לו דיבור עם נפטון, זה חיים... אם לא יחול שום שינוי (וכרגע זה נראה מבטיח), תהיה כנראה צלילה.

שירי8

New member
חיפה...

התשובה של קותי (זה בחיפה)הוציאה אותי, הפעם, "מהמשחק" תודה בכל אופן-תהנו!

c_f

New member
יש לי שתי בעיות

הכל כמובן בתקווה שנשאר עוד מקום הבעיה ה -1 היא שאין לי פנס (וכמו כן בן זוג) הבעיה ה-2 שהיא קצת יותר מהותית היא שאני זולל אוויר מטורף ועל כן אני לא רוצה להרוס לאנשים אחרים את צלילת הלילה הנהדרת.

להלן הפתרונות:

אם תחליט להגיע, תודיע מראש (בזמן שאתה נרשם) שברצונך לשכור פנס ואז יטעינו או ידאגו לסוללות. לגבי צריכת האויר, ובהתחשב בעובדה שלא מדובר בצלילת עומק תובענית, אשמח להיות בן זוגך לצלילה ואם נהיה בשלישיה ובכל זאת יגמר לך האויר, אני אעלה אתך חזרה עד לסירה. מתאים לך?

הקרפיון

New member
זוגתי היתה מאוד רוצה להצטרף

אבל זקוקה לטרמפ מאיזור ירושלים. או לפחות לטרמפיסט. יש מתנדבים? חוץ מזה, באיזו שעה כל הענין מתוכנן, וכמה זה עולה? (אני, שגם הייתי שמח לבוא, עוד לא יצאתי מההצתננות שירדה עלי בגלל הצלילה של יום שבת. שבוע הבא.)

קרפיון ידידי, אמנם הפנת את שאלתך

אל "הוספה" החביבה (אולי ממנה אתה מצפה להסעה וישועה?) אבל הנה תשובתי, אם כי לא מלאה: לצורך הענין אני לא עוסק בפיננסים כלל ולכן, אם תרצה, תתקשר למועדון ולטל (8511523) ותקבל תשובה מוסמכת באשר לעלות הצלילה. לגבי שעת ההגעה אגלה לך שלנו, "הצפוניים", חיבה יתרה לירושלמים המטריחים עצמם מרחוק כדי לטבול במימינו ולכן אני מנחש שנבקש התחשבות מלאה בשעת ההתחלה... אבל הכי חשוב, רפואה שלמה ומהירה.

קותי

New member
אם זוגתך רוצה טרמפ מירושלים

יכול להיות שאפשר לסדר משהו
אני רשום לצלילה. אני כנראה יוצא מירושלים בערך בשעה 14:00. אני לא אפרסם בפורום מספרי טלפון וכד´ אבל אם אתם מעוניינים ניתן ליצור איתי קשר דרך תיבת המסרים בפורום או דרך הדוא"ל שלי המופיע בכרטיס האישי. נפתלי? למה אתה עוד לא רשום?

קותי

New member
מה זה איזור המרכז?

ראי תשובתי לקרפיון. אם אפשר לאסוף אותך בדרך - ברצון רב. אם צריך להכנס לתוך אחת הערים במרכז, אני מעדיף לא לבזבז את הזמן על זה. הדרך זה - ירושלים - צומת גנות ימינה לכביש גהה, צומת רעננה ישר, צומת (לכל הרוחות הזיקנה - שכחתי איך קוראים לצומת שממנה פונים לנתניה) - כביש החוף.

צומת ספרים.... מה משנה השם של הצומת

אבל בטח התכוונת לצומת בית ליד... יותר עדיף הצומת שלפני (דרור?) ואז אין פקקים ולחץ ומשם מגיעים בצ´יק לנתניה דרום.

למעלה