צלילת לילה ביום ה´ 4.10

צלילת לילה ביום ה´ 4.10

הואיל והים מראה סימנים מעודדים של ראות טובה, הולכת וגדלה, אני מתכוון לצאת ולתעד (לראשונה בחשיכה) את אונית המלט הטורקית. בזמנו נצפה מתחתיה (וגם צולם) תמנון גדול, גדול מ-א-ו-ד. ההתכנסות תהיה במועדון ול-טל בשעה 16:00 והכוונה לרדת לצלילה מיד לאחר השקיעה. מי שמעונין להצטרף, מוזמן ליצור איתי קשר כאן או בדוא"ל. חג סוכות שמח לכולם.

קותי

New member
דוקא ביום ה´?

לצערי אני לא יכול ביום ה´ הזה אז תעשו חיים בלעדי.

חבל, זה יכול היה להיות מתאבן לא רע

אבל אני לא קובע את הלו"ז. לא נורא, בהזדמנות הבאה...

קותי

New member
לא יכול, כן יכול, מה זה כאן?

טוב, אז היום בבוקר אני נרשמתי לצלילת הלילה של יום ה´ (מחר). אז מי שיהיה שם מהפורום, אשמח לפגוש אתכם

הולנדי

New member
גם אני נרשמתי, עם הבן שלי

מי שיכול לעזור עם פנס אחד יבורך, שכן ואל טל מוכנים להשכיר פנסים אבל מבקשים להביא מצברים מהבית.

הולנדי

New member
למי שמעונין לצלול היום לטורקית

התפנה מקום אחד שכן, הבן שלי לא יוכל לצלול איתי היום- הודעתי כבר לואל טאל.

../images/Emo45.gif

אז יש
אם השיח´ או פליפר (או שניהם יחד - יותר עדיף) יגיעו לצלילה עם ערכת נרגילה/תה צמחים מה טוב... מקסימום, נרים כוס
אחרי הצלילה. יפה, מחדשים את מסורת אשתקד.

פליפר.

New member
אני מוכן לנסות להרים את הכפפה

רק תזכירו לי בדיוק מה הלו"ז - אולי (רק אולי) אני אצליח להגיע לצלילה עצמה (אם יישאר מקום של הרגע האחרון) אבל אם לא - אז הפק"ל תה צמחים+נרגילה גם טוב. נ.ב - אם אני אספיק להגיע לצלילה אני יכול להביא איתי עוד פנס - אבל אל תסתמך על זה

16:00 נפגשים בחוף הגולשים

אם אתה מתכנן על הצלילה, תהיה בקשר טלפוני עם עופר או חיים מול-טל. אם אתה מגיע רק לחברותא שלאחר הצלילה אז חבל, אבל יותר טוב מכלום...

הולנדי וניב, ברשותכם:

אני רק העברתי לידיעת המעונינים את דבר קיומה של צלילה אליה אני מצטרף. הייתי מעדיף שמי מכם אשר בטוח בהגעתו, יצור קשר ישירות עם מועדון ול-טל בטל´ 8511523 וירשם אצלם. באופן שכזה נוכל למנוע אי נעימויות בגין ביטולים של הרגע האחרון ומצד שני המועדון יוכל להודיע לממתינים בתור וגרים סמוך, באם יהיו כאלה. תודה מראש על הבנתכם.

כחיפאי לחיפאי...

גם אני מקווה שיהיה לך מקום לצלילת הלילה, דאג נא להרשם. בהזדמנות זו, לאחר שראיתי את הודעתך הקודמת בענין צלילות ביום ג´, למיטב ידיעתי ול-טל מוציאים מחר צלילה לספינת הקיטור האיטלקית. אם לא תצליח ליצור איתם קשר, בדוק פעילות גם במועדון בלו וכן פוצקר, כדי שתוכל להתהדר במצוות הצלילה ביום החג.

philips

New member
הממ...תודה

אף פעם לא הצלחתי לתפוס את ול-טל ...וניסיתי הרבה מאוד... אנסה מחר בבוקר.....באיזה שעה כדאי? באיזה שעה יוצאת הצלילה?

ועל זה נאמר:

"כול וואחאד מז´אלו" ובתרגום - כל אחד והטלפון שלו.
תתקשר בסביבות 09:00 ואם תספיק (ונשאר מקום), אולי תתברג לצלילת הבוקר. אם בכל זאת לא הספקת לבוקר זה ואתה לא מצליח ליצור קשר ולהרשם לצלילת ערבית מחרתיים, תודיע לי ואנסה לסייע לך בענין זה. חג שמח ובהצלחה.

philips

New member
כרגיל..פסספתי את צלילת הבוקר

אבל נרשמתי לצלילת הערב ביום חמישי..ועכשיו בקשה..... האם יש למישהו מחברי הפורום המצטרפים לצלילה הזו...פנס SPARE שיוכל להשאיל לי.... שכן שלי מת והמועדון אמר שהם לא משכירים...
ואומנם צלילה בלי פנס בלילה היא רומנטית ורגועה יותר....
עדיין....האור משום מה מרגיע אותי...

אני אנסה לבדוק עבורך

בכל אופן, ללא פנס תקין לא תוכל לצלול בלילה, אז אולי זה הזמן לנסות ולהחיות את פנסך או למצוא לו יורש ראוי? להתראות מחרתיים.

עדכון בנוגע לשכירת פנסים

פיליפס, ממועדון ול-טל נמסר לי שאין כלל בעיה בשכירת פנסים. הם רק מבקשים מהשוכר לציין זאת בזמן הרישום לצלילת לילה, כדי שיטעינו פנם מראש או יכינו סוללות, בהתאם לדגם הפנס אותו תרצה לשכור.

למעלה