צלילים מה TD12 -

viva1924

New member
צלילים מה TD12 -

הקלטתי היום- איכות נמוכה ובמונו בגלל מגבלות העלאת קבצים לשנות סיומת מ DOC ל MP3 כדי לשמוע

viva1924

New member
ועוד אחד

הקלטתי היום- איכות נמוכה ובמונו בגלל מגבלות העלאת קבצים לשנות סיומת מ DOC ל MP3 כדי לשמוע

Kfitzi

New member
איזה תענוג! נשמע נפלא.

האפשרויות בלתי מוגבלות... מברוק!

Vdrums

New member
../images/Emo45.gif אתה יכול גם להעלות קבצים לשרת חינם

http://www.filemoon.com/?gclid=CIOM78re2Y0CFRYbYQodQCpPew

kfirshap

New member
../images/Emo45.gif אהבתי את הסנר

בגרוב הראשון סאונד פיצוץ אחי שומעים שאתה נהנה=] איך הfeel?

viva1924

New member
אני כמובן לא אוביקטיבי:

אבל ה FEEL מדהים לדעתי (בתור אחד שלא חשב אפילו על אלקטרונית) אני לא רואה את עצמי חוזר לאקוסטית בזמן הקרוב. בתור טכנאי קול לשעבר אני יכול להגיד שאין שום סיכוי להוציא סאונד כזה בבית (אלא אם אתה גר באולפן), והאפשרות לנגן בבית בכול שעה אם איזה סאונד שאתה רוצה קנתה אותי סופית. את הסט ששמעת "תכנתתי" ועוד מעט שאקנה מתאם מידי אוכל לשלוח לך אותו אם תרצה שתוכל להשתמש גם אם יש לך VDRUMS אורן. נ.ב ואני באמת נהנה....

הוליסטי

New member
יש מתאם מידי ב 16 $

עושה אחלה עבודה. אשלח לך מחר קישור אם תרצה (בארץ עולה באזור ה 300 ש"ח)

TAMIR182

New member
חח אני צריך שיעור במידי :p

אפשר לקבל הסבר טוב בנושא המידי? אני יודע שזה משהו עם הפקודות.. תודה מראש =]

הוליסטי

New member
הבטחתי ולכן אקיים MIDI - USB

שווה את הכסף. זול, שרות מצוין ומהיר. הנה מבחינת חיבורים, הכיוונים כנראה התבלבלו או מכל סיבה אחרת שלא משנה מה היא. חיברתי את ה IN ל IN ואת הOUT לOUT ורק אז זה עבד. לא ברור למה, אבל זה לא משנה. זה עשה את העבודה. תהנה

הוליסטי

New member
VDRUMS

TD-12 אגב, אני ממש עכשיו שוקד על תוכנה כמו VDRUMSLIB. היא תהיה חינמית וקוד פתוח. עידכונים בהמשך

kfirshap

New member
מתאם מידי הוא חיבור למחשב?

יש לי בבית של אחי td6 איך אפשר להעביר מהמחשב צלילים? האם צריך מתאם מידי? מה זה בכלל מתאם מידי?

הוליסטי

New member
מתאם

לכל המחשבים יש היום חיבור USB. אבל רק לכרטיסי קול מקצועיים יש חיבור מידי. אז מה עושה מי שרוצה להעביר מידע ממכשיר עם מידי למחשב (לדוגמא מTD-6 למחשב)? קונה כברל מתאם MIDI-USB. לגבי תוכנה. כל תוכנה בסיסית יעודית יכולה לשמור את המידי. לגבי תוכנה לVDRUMS. אני מכיר כיום שתיים. וכמו שכתבתי, אני עובד על עוד אחת

Zilberdrum

New member
../images/Emo207.gif- מצילות למכירה!

מוכר סט מצילות של איסטנבול אגופ+מחמט ברעננה-!
רייד איסטנבול אגופ 22 אינץ', מדגם Traditional Original
קראש איסטנבול אגופ 18 אינץ', מדגם Traditional Medium Thin
האיי האט איסטנבול מחמט 14 אינץ', דגם מר-מרה. המצילות חדשות ובמצב מעולה, בעלות סאונד מאוד ג'אזי, איכותי ביותר. 3100 לכל הסט, בנפרד מחירים ימסרו בטלפון או באימייל- 0543188910 [email protected] תודה רבה עידו =]

א ו ר כ

New member
כמה עלה התענוג?

נשמע סבבה, מה שמושך אותי זה האפשרותלנגן בכל שעה של היום (הלילה בעיקר),

למעלה