צלילות הקול

צלילות הקול

אני מעשנת שנים רבות, קשה להפסיק, אבל לא לזה אני פונה, שתי סיבות 1. כל הליחה מצטברת לי בריאות ואני לא מוציאה בכלל ליחה, מה לעשות כדי לעודד את הוצאת הליחה? 2. מה לעשות שהקול שלי יהייה צלול, ולא בס, בגלל העישון, האם יש פתרון לזיכוך הקול? תודה על כל תשובה שתתקבל

iditush11

New member
כן להפסיק לעשן זה הפתרון

אני הפסקתי לעשן לפני מס' חודשים, הדבר הכי טוב שעשיתי בחיים שלי.והבריאות שלי מודה לי על כך. אני יודעת שזה קשה אבל אם יש רצון ומוטיבציה תמיד אפשר לעשות זאת, אני הפסקתי לאחר עישון של עשר שנים!!

../images/Emo36.gif ל vivi ../images/Emo26.gif

התחלתי לעשן בגיל 13 ולפני חצי שנה החלטתי יום בהיר אחד , שזהו , זה מספיק .החלטתי והפסקתי . ככה כמו שאני אומר לך , כי כבר נמאס לי, הייתי משתעל , היתה לי מלא ליחה , הבגדים שלי היו מסריחים מסיגריות ,הייתי מכור לסיגריות . אבל זהו זה נגמר ,היום אני מצדיע לעצמי על שהחלטתי ועמדתי במסימה ואני לא מצטער לרגע ............ מציע בחום לך ולכולם .. תפסיקו לעשן החיים יפים יותר בלי סיגריות................

The Cat Woman

New member
את מחפשת עצות בדרך הלא נכונה

במקום לפנות לאחרים לעזרה ולהתעצבן עליהם שהם משאירים לך
תנסי למצוא את התשובות בתוך עצמך, הגמילה תבוא רק ממך. אני אמנם לא מעשנת ולא ניסיתי אף פעם כי היה לי את השכל לא להיכנס לזה מראש (ואני לא רומזת שלך אין שכל חלילה) אבל אני יודעת שעמט כל דבר שרוצים, אפשר לעשות עם כוח רצון! תקומי יום אחד ותגידי לעצמך "במקרה הטוב- אני לא רוצה עור פנים מצ'וקמק, אני לא רוצה קול מגעיל וריח מסריח, שיניים צהובות, ציפורניים צהובות וידיים מסריחות מניקוטין ובמקרה הגרוע- אני לא רוצה למות מסרטן או התקפי לב בגיל 50" ופשוט תחשבי על כל החרא הזה שהעישון עושה ועוד יעשה ותראי שיש בזה רק מינוסים ושלא כמו בפעולות מתמטיות- מינוס ומינוס לא יוצרים פלוס! בקיצור, תגיעי לתובנה שהעישון הוא מזיק לחלוטין והוא פשוט לא הכרחי לך ותנסי למצוא דברים אחרים שימלאו את החסך שיווצר לך מהרגל העישון. מכאן כל העבודה תהיה קצת קשה בהתחלה אבל אח"כ יהיה טוב... רק תכניסי לעצמך לראש שזה מזיק ושאת ממש לא זקוקה לזה כמו שאת חושבת!

איך הפסקת?

איך הפסקת לעשן? אני מעשנת מגיל 19 וניסיתי גמילה בדיור זה בדיוק החזיק 5 ימים ואחרי זה חזרתי, אז איך את הפסקת?

iditush11

New member
פשוט קמתי יום אחד והחלטתי להפסיק

לעשן, לקחתי את כל הקופסאות והפקטים שהיו לי בבית ומסרתי אותם לחברים שלי שכן מעשנים ובמקביל ביקשתי שלא יעשנו לידי ופשוט מאוד החלטתי שאני מפסיקה, נכון זה קשה אין לי ספק שזה קשה ולפעמים אני מרגישה שאני מתתתההה לסיגריה אבל אני עוצרת את עצמי וחושבת על סבתא שלי ז"ל שנפטרה לפני מס' שנים מסרטן ריאות (היא עישנה המון שנים), ובסופו של דבר מבינה שאין שום דבר עלי אדמות ששווה שאני אהרוס את הבריאות שלי במו ידיי. סיגריות זה נזק מתמשך, ואני עד היום מחזיקה מעמד כמעט ארבע חודשים בלי לעשן, אז פשוט החלטתי שאני משנה סדרי חיים והלכתי גם לדיקור סיני שעזר קצת ונרשמתי לפורום של לנדמרק שגרם לי להבין דברים מסוימים על ההתמכרות הזאתי ותודה לאל יצאתי מזה. כמו שאמרתי בהתחלה זה הכול עניין של לקיחת החלטות ולעמוד מאחוריהן. אם תחליטי לקחת את הבריאות שלך בידיים ובאמת תהיי רצינית לגבי הפסקת עישון את מוזמנת לפנות אליי במסרים אישיים אני יכולה לתת לך המלצות על מטפלים ועל סדנאות טובות לגמילה מעישון. בהצלחה.

iditush11

New member
מה גם שצריך לזכור שסיגריות זאת

הוצאה כספית נכבדת, אני בעברי הייתי מעשנת סיגריות יקרות והייתי קונה פקטים של 10 קופסאות היה עולה בסביבות ה-200 ש"ח ואני לא מגזימה בכלל. אחרי שהפסקתי לעשן ראיתי איך אני חוסכת את הכסף שלי ומוציאה אותו על דברים באמת יותר חשובים. זה גם פרמטר שצריך לזכור שרוצים להפסיק לעשן. ובכלל אחרי כל כך הרבה שנים של עישון מתמיד אני לא מאמינה איזה שיפור יש באיכות חיים שלי, אין יותר בקרים שבהם אני מתעוררת עם שיעולים ונביחות מלאי ליחה, כאבי ראש נוראיים, סירחון, וכו' וכו'. שווה להפסיק לעשן, מספיק להרוס את הבריאות.

למעלה