צלילה

weekend21

New member
צלילה

שלום לכולם יש כאן אנשים שמתעניינים בצלילה/צוללים?

amitp

New member
מודה באשמה ../images/Emo13.gif

למרות שעם העבודה והלימודים זה פחות יוצא..
. מתעניינת או צוללת?

weekend21

New member
צוללת בהנאה

אני צוללת כבר שנתיים בהנאה רבה כשרציתי ללמוד היתה לי קצת בעיה כי הייתי צריכה אישור מהרופאה שלי ובשניידר לא התלהבו מהעניין, הרופאה שלי (לבנטל) קראה לפרופ' פיליפ והוא הסביר לי את החומרה והסיכונים אבל אני עמדתי על דעתי והלכתי לצלול!! אחרי 30 צלילות אני כבר מתה להגיע לתאילנד לראות את עולם הדממה של פוקט אבל כנראה שאחכה עם הרעיון איזה חצי שנה לסיום הלימודים בנתיים אני ממליצה בחום ובאהבה רבה לכל הסוכרתיים המתעניינים לעשות מה שאתם באמת רוצים - כמובן עם אחריות ותכנון איכותי

S h u g i

New member
הנה שיהיה לך למה לחכות

אני עשיתי את הקורס בתיאלנד , קוטאו עם מדריך ישראלי , אתרי צלילה מדהימים .. אננס טרי בין הצלילות כדי להחזיר סוכרים לגוף ..מה צריך יותר מזה ? כל טוב ובהצלחה

p7m13

New member
אוי, פוקט, פוקט...

אופס... עולם הדממה של פוקט עבר היום מהפכה קשה ביותר, אינני יודע מה תהיה השפעתה של רעידת האדמה המסיבית על השוניות. על החופים ובתי המלון אנחנו כבר פחות או יותר יודעים

weekend21

New member
זה לא שאסור

זה לא שאסור אבל תחשוב באופן תיאורטי איך אדם לא מיומן ירגיש עם היפו מתחת למים ולא תמיד אפשר להכניס סוכריה לפה ו/או לנוח

weekend21

New member
חוצמזה

כל זה כמובן בנוסף לכך שאסור לעלות מעל המים בבת אחת ועד שמגיעים לחוץ לוקח כעשר דקות הכי קצת

weekend21

New member
כן וכן

בטח שכן במיוחד אם אתה הולך ומסביר לעומק את הדברים, אם רואים שאתה אדם רציני, יש לך סוכרת מספר שנים, מכתב מרופא על עברך וכו' אין סיבה שבן אדם לא יסכים להכניס אותך לקבוצת למידה חוץ מזהההההה - אני למדתי אצל אדם שיש לו סוכרת ולא חסרים אנשים כאלו או סתם טובי לב שאכפת להם מאחרים

weekend21

New member
אמאלה אני לא נוסעת לפוקט...

גם באילת יש אתרי צלילה מהממים...:))

למעלה