צלילה!

• פותח הנושא fozi
  • פורסם בתאריך

fozi

New member
צלילה!

מישהו מכיר מקום שאפשר לעשות בן קורס צלילה בדרא"מ? ושיהיה אמין!

jeshu

New member
יש בקולומביה מקומות אבל בכל מקרה - היה כדאי שם לשמור את החוויה הזו לזמן שכבר תדע יותר ספרדית.לא שזה משנה המון מתחת למים....אבל רב המדריכים שצללתי בחברתם לא ממש ידעו אנגלית.

shaishoo

New member
צלילה בדרא"מ

למרות שאולי בפורום צלילה יתנו לך מידע יותר מדוייק יצא לי לצלול כמה פעמים והנה ההתרשמות: קולומביה: נחמד, המדריכים ידעו טיפה אנגלית והיה גם מדריך ישראלי למרות שהוא העביר קורסים אז לא צללתי איתו, האתר נחמד (זה היה בסנתה מרתה או קרטחנה לא זוכר בדיוק) אבל לעומת ים סוף הוא די עלוב הם מתלהבים מאלמוגים שיחסית למה שיש לנו הם לא מדהימים כל כך אבל מה אם אתה מתגעגע להרגשה של הצלילה אחרי כמה זמן זה נחמד ולא יקר במיוחד ברזיל: צללתי בסלבדור לאתר של ספינה טבועה, נחמד אבל שוב לא אדיר לעומת זאת יש בבוניטו מקומות אדירים אני צללתי במערת נטיפים שכולה מתחת למים, אתר מדהים, המערה נקראת מימוסה, חבר אחר שלי עשה שם קורס צוללני מערות, ויש שם עוד מערה שיורדים אליה בסנפלינג, צוללים ויש שם גם איזה מאובן מרשים, הצלילות אבל בבוניטו הן לא זולות, בנוסף בוניטו זו העיר שממנה יוצאים לפנתנאל מברזיל ככה שהיא בדרך...

jeshu

New member
העניין הוא כזה שבקרבת יערות וג'ונגלים יש במים הרבה חומר אורגני ונוטריינטים ולכן גם הרבה אצות מה שמפריע לאלמוגים בניגוד לאצלנו שיש מדבר על החוף וים עמוק וקריר מה שמיטיב עם האלמוגים. אני צללתי בקולומביה גם בחוף הקריבי בסנטה מרתה והיה נחמד וגם באי גורגונה שבאוקיאנוס השקט.

למעלה