צלילה ל"זאב הים"

Z o o k

New member
צלילה ל"זאב הים"

האם יש מועדונים במרכז שמארגנים צלילה לזאב הים ?

zulufox

New member
חיובי

puddle1

New member
לפרגן כן, להתמודד עם בעיות לא

אני מקווה שחל שיפור במועדון ושכולם יהיו מרוצים ובטוחים. בהנחה שאכן למדו מהליקויים (אם היו) הבעיה היא עם ההתעלמות הבוטה שלהם מהשאלות שעלו ובייחוד מהנושאים הבטיחותיים.
למען האמת אני מעט מופתע משתיקתם של חברי הפורום בענין התאונה המוזרה והחמורה שהיתה כאן שהצביעה לטעמי על שרשרת של ליקויים בקבלת ההחלטות. אף אחד לא מתעקש לדעת מה קרה שם וגם שותקים כשהמועדון הזה מנסה להשתמש בפורום הנ"ל כלוח פרסומי.

ReefDiver

New member
כן, ..., אבל, ...

א. ראיתי כבר מספר פעמים שמישהו מופיע כאן בפורום ומתלונן על שירות/יחס/whatever, ואז מיד קמים שניים שלושה חברים ואומרים "אבל אני קיבלתי שם יחס טוב". לדעתי זו תופעה פסולה, כי לכל עסק ששורד יש כמה לקוחות מרוצים, ולדעתי הוא דווקא נבחן ביחסו ללקוחות מאוכזבים, או אפילו כמו במקרה שלך, שמצביעים על סכנה.

ב. מצד שני את הנושא הזה כמדומני העלת כבר מספר פעמים בעבר. זה לא נושא השרשור הפעם. מישהו שאל על זאב הים. צביקה ענה לו. בשביל מה לקפוץ שוב פעם עם האירוע ההוא?

ג. אני דווקא לא מופתע משתיקתם של חברי הפורום. אני לדוגמא חבר פורום ומעולם לא צללתי דרך אוקטופוס תל אביב. מה אתה מצפה ממני בדיוק לעשות בנושא? בהערכה גסה, לא תמצא כאן יותר מ-10 חברים שצוללים איתם באופן קבוע, וייתכן שגם 10 זו הגזמה. סתם תחושה שלי.

ד. מדובר על מועדון מתוך רשת שממילא התנהגותה שנויה במחלוקת במספר תחומים, ויש כאן מספיק חברים שמאירים את עינינו להתנהלויות אלה. בסופו של דבר אנחנו בפורום פתוח, לא בגוף מאורגן, ועם כל הצער שבדבר
, איש איש לנפשו.

zulufox

New member
אני מניח שתוכל לקבל תגובה אחד על אחד במועדון

בכל המועדונים שיצא לי לראות, לא קיבלתי רושם שהבעלים מלקק דבש...
ההפך, כולם שורדים בקושי..

ספוקי

New member
תתפלא, אבל הפורום הוא לא מרכז היקום

ואפילו לא מרכז "עולם הצלילה הישראלי".
במידה ונפתחה חקירת משטרה על המקרה, אוקטופוס חייבים תשובות לחוקרים. הם לא חייבים לך, לי, לפורום ולאף אחד אחר פה דין וחשבון לגבי זה.
מעבר לכך, זכותם לפרסם בפורום תחת התנאים של מנהלי הפורום (בעוגן המתאים וכד'...). אין שום הנחייה של תפוז או מישהו מטעמם לענות על תשובות של גולשים לפני שאפשר להמליץ על בית העסק או לפני שבית העסק מפרסם בפורום.
כמו שאמרו לך, יש סיכוי סביר שאם תטרח להגיע למרינה, רצוי ביום שקט מבחינת פעילות ועם שקית של בורקסים וקפה שחור חזק, שמישהו מטעמם יישב איתך בארבע עיניים ויענה לך על שאלות שמטרידות אותך. לאו דווקא לגבי המקרה הספציפי הזה, אפשר גם יותר בסיגנון של "שיפרנו את הבטיחות על ידי כך וכך..." (ובתכל'ס, זה מה שחשוב). מצד שני, יש גם מצב שהם יבעטו אותך החוצה משטח המועדון ולא ירצו שתחזור אליהם בעתיד.

וגילוי נאות:
אין לי שום קשר כזה או אחר לאוקטופוס. אני לא חושב שאי פעם צללתי דרכם מסיבות כאלו או אחרות. להפך, כבר "זכיתי" בעבר לאיומים בתביעות מאנשים מטעמם לאחר שכתבתי את מה שאני חושב לגבי נהלי צלילות הריענון שלהם, כך שאי אפשר להגיד שאני הסנגור שלהם. אבל במקרה הזה, כאמור, אני חושב שהעליהום הוא לא במקום. אז... מה דעתך על צלילות הריענון שלהם?

e zi

New member
אוקטופוס מועדון מעולה.

עשיתי במועדון כוכב ראשון, שני, נייטרוקס, ויצאתי עם המועדון ל-40 צלילות בסירה (הצטרפתי לסירת קורסים כצולל מוסמך ..תמורת מחיר סימלי). רק דברים טובים יש לי להגיד על המועדון.

Z o o k

New member
הבעיה לא עם המועדון

הבעיה היא בשעה.
7:00 במים ??
אני לא בטירונות

למעלה