צלילה בתיאלנד

• פותח הנושא achik
  • פורסם בתאריך

achik

New member
צלילה בתיאלנד

אני יוצא לטיול בתיאלנד באפריל לאזור דרום פוקט. מבקש המלצות לאתרים ומועדונים (כולל ספארי יאכטה ) באזור. תודה

ביקו

New member
צלילה באזור פוקט...

יש לך אפשרות לצלול מספינות יומיות או לצלול במסגרת ספארי (יומיים ומעלה). שתי האופציות לא מדהימות. האפשרות השניה (ספארי) מעט טובה יותר, אך לטעמי, עדיין מאכזבת. הספארים יוצאים לאזור איי סורין וסימיליאן במרחק מספר שעות מפוקט (צללתי מספינה זולה בשם (SCUBA CAT) נחמד, לא יותר. אם צללת באזורים היפים של סיני, אל תחפש להשוות, אתה תתאכזב. אז בלי הרבה ציפיות... אופציה שאמורה להיות טובה יותר (ויחד עם זאת די יקרה ותצטרך להקדיש לכך מספר ימים) היא ספארי לאזור BURMA BANK. לא צללתי שם, אך מעדויות שמיעה אמינות, האזור יפיפה. תהנה

maz

New member
הייתי בסימיליאן בספארי

אני מסייגת - לא צללתי בסיני, אבל בן זוגי כן והוא בכל זאת נהנה. הספינה עוברת בין האיים, ביום מלא יש 5-6 צלילות (כולל לילה), בהתאם לתנאי הים. חלק מהצלילות עם זרמים חזקים אבל לא כולן. המים חמימים ונעימים והמליחות לא גבוהה, מה שאומר שאפשר עם חצי חליפה ומעט משקולות! ראינו leopard shark, צבים, מורנות והמון אלמוגים רכים. מאד צבעוני ויפה. אני נהניתי.

granot

New member
צלילה בדרום תאילנד

בתאילנד אין הרבה יותר ממה שיש כאן, אלא אם אתה מגיע לתקופת כרישי הלוויתן (שזו חוויה בלתי נשכחת). בצד השני (איזור קו טאו) שווה מאוד לצלול ב- pinnacle שנקרא the twins. אבל, אם יש באפשרותך לרדת עוד טיפה דרומה למלזיה, זה כבר סיפור אחר- ששווה לאללא!!! תרשום לי אי-מייל אם אתה רוצה עוד פרטים....

stivi

New member
ממליץ על קו טאו../images/Emo127.gif

קו טאו זה אי שנמצא מצפון לקופאנגן, בערך שעתיים הפלגה. רוב אוכלוסית האי הם צוללים, מועדוני הצלילה הם ברמה גבוהה ויש המון אתרי צלילה מרהיבים מסביב. לרוב אתרי הצלילה או אפילו לכולם נדרשת הפלגה, ויש שם את כל סוגי ההפלגות האפשריות, חד יומי דו יומי וסאפרי. מומלץ מאוד אור

למעלה