צלילה בשבת

נגה. פ

New member
צלילה בשבת../images/Emo6.gif

אני ואחי מתכננים (סוף סוף) צלילה בים התיכון בשבת. מכיוון שזאת תהיה הצלילה הראשונה שלי בים התיכון (וגם חניכת החליפה החדשה!) כל הצעה לגבי אתר תתקבל בברכה. תודה
נגה

דקר

New member
צלילה בשבת

מדוע לא לעשות זאת ב-אקווה-דורה. מקום יפה ונהדר שנמצע בחוף דור?

אולי כדאי

להרים טלפון קודם למועדון שבחרתם ולברר על מצב הראות אתמול היה ים בוץ בחצי הק"מ הראשון לפחות.. וים תיכון גם ככה לא ממש מפורסם בראות המדהימה שלו.. אז רק המלצה..שלא יהיה בכי אח"כ ולגבי חליפה-תתחדשי, אבל קחי שתיים..איזה קור גל.

נגה. פ

New member
עדיין לא בחרנו

מועדון. חשבנו לבחור את המועדון אחרי שנחליט איפה אנחנו רוצים לצלול... וכמובן שנתקשר לפני שנצא מהמיטה לפנות בוקר ביום שבת...

Top Gun

New member
צלילות בתל-אביב

תנסו להתקשר לאוקטופוס (03-5271440) ולשאול איך הראות ואם אפשר להירשם לצלילות המוסמכים של יום שבת. הם מוציאים צלילות לזאב הים ולצינור. במידה והראות תיהיה טובה אני ממליץ על הצינור. הצלילה היא לעומק מירבי של 12 מ´ לאורך צינור ישן ויש באזור הרבה דגה (יחסית לים תיכון כמובן...). האפשרות השניה היא לזאב הים, ספינה טבועה בעומק 30 מ´. במידה ואין מקום בצלילות המוסמכים ניתן להשכיר ציוד ולצאת למערות בשחיה מהחוף. אם החלטתם על צלילה במערות, חשוב מאוד לשאול במועדון ולקבל הדרכה מדויקת כיצד להגיע לריף והיכן נמצאות המערות בו. כדאי לבקש מאחד המדריכים שישרטט לכם מפה. עלות הצלילות היא: הצינור - 120 ש"ח כולל ציוד זאב הים - 170 ש"ח כולל ציוד השכרת ציוד - בעיקרון 150 ש"ח לציוד מלא, אבל ניתן לקבל הנחות משמעותיות.

R-o-i

New member
לא מומלץ !!!

בגלל הגשמים המים נהיו חומים ועדיין יש גלים מחר בערב אני אנסה לתת דיווח מדויק מה קורה עם הים (צריך רק להסתכל מהחלון
) בכל אופן נגה תני אישור בבקשה באיי סי קיו (הלכה לי הרשימה) רועי

R-o-i

New member
כמו שהבטחתי, אומנם לא ערב עכשיו אבל

הים פלטה ויש רוח צפונית (שתגרום לראות טובה) אז שתהיה לך צלילה מהנה רועי נטול חנקן בדם

אילוניק

New member
לנגה

מזל טוב על החליפה אבל היות והחליפה חדשה תוסיפי בערך 2-4 פאונד יותר ממה שאת רגילה בחליפה המקבילה לחדשה בגלל שחליפה חדשה מציפה יותרה אילוניק היפה I.H.B

אני ממליץ על אקווה דורה - חוף דור

מהניסיוני בשבוע שעבר, מאוד נהנתי שם, ובאם התנאים מתאימים מבחינת מצב הים והראות, זוהי אלטרנטיבה מאוד נעימה. בגלל העומק הרדוד והקירבה לחוף המוגן, מאפשרים צלילה מאוד ארוכה יחסית ובמיוחד לצוללים חדשים להתרגל לים תיכון, ובשל היות הצלילה מהחוף ולא מסירה, המחירים הם הרבה יותר עממיים. וכמובן לא לשכוח לדווח לאן הולכים לצלול כדי להזמין עוד חברים למפגש רטוב...

נגה. פ

New member
תודה!

החלטנו - אם נפטון יהיה לצדנו נגיע אחי ואני לאקוה דורה בסביבות 8:30 לפנות בוקר, ולאחר שנרענן היטב את אחי ניכנס לעוד צלילה. כולכם מוזמנים להצטרף ואם מישהו רוצה טרמפ מאיזור המרכז שיצור איתי קשר במסרים. יום טוב...

למעלה