צלילה בראש הנקרה

הקרפיון

New member
צלילה בראש הנקרה

תגידו, בכלל מותר לצלול שם? כי עם כן, אז הגיע הזמן, כי לא הייתי שם כבר מעל שלוש שנים. (וחוץ מזה החנקן שלי כלכך נמוך שקשה לי לחשוב) כל מידע יתקבל בברכה.

אבי ע

New member
רעיון טוב ../images/Emo62.gif ../images/Emo39.gif

למיטב ידיעתי מותר, נדרש תיאום ואולי גם הובלה של מועדון באזור. קח אותי בחשבון... צלילת הפורום השניה היתה לשם, בהשתתפות הח"מ ויגאל הכריש, זמן קצר לאחר היציאה מלבנון, והיתה מלאת הרפתקאות ועם טעם של עוד. אשתדל לחפור את קבצי הסיפור המקורי ולשים איפשהו.

yossin

New member
גם אני

אם המדובר בצלילה על הבוקר, אשמח להצטרף

denna

New member
ראש הנקרה בשבת

הצלילה לנקרות היא אך ורק בקבוצה מאורגנת + מדריך/דייבמאסטר של אחד המועדונים + איש קשר שנשאר על החוף + תיאום של הצבא. במידה והים נוח והצבא מאשר, מועדון "פוצקר" מוריד לשם צלילה כל שבת בבוקר (בסביבות 8:00). הצפי של הים לסופ"ש הקרוב טוב מאוד, לכן במידה שתרצו לצלול שם כדאי לכם כבר להתקשר ולתאם זאת מול המועדון. במידה וקבוצה גדולה תרצה לאחר את שעת הצלילה, אפשר לבדוק אפשרות של דחייה. אני רק מזכירה שקבלת האישורים להכנס לאתר מאוד הפכפכים, וכבר קרה שכל הקבוצה הייתה עם הציוד על הגב, כשהצבא התקשר וביטל את הצלילה. לכן - לבאים מרחוק כדאי להתקשר לפני היציאה מהבית לאשר את הצלילה - יש אנשים במועדון כבר מהשעה 07:00 בשבת. דבר אחרון - לא לשכוח להגיד "אני מהפורום....." טלפון של "פוצקר" בנהריה: 9511503-04 צלילה נעימה, דנה

הקרפיון

New member
OK. מפגש רטוב יום שבת?

אנחנו מקוים להיות שם. לגבי אופצית הביטול: אנחנו יוצאים מירושלים. ב7:00 אני מניח שכבר נעבור את מבשרת לפחות. סביר שגם את תא אביב, נתניה, קיסריה ואולי עוד. אין הרבה טעם לבטל את הצלילה אם אין אישור, אולי רק להזיז אותה. מה האלטרנטיבות באיזור?

הולנדי

New member
שבת בבוקר מתאים.

אופציות אחרות באזור יכולות להיות הסטיל שהתבקע או הקניון בנהריה, אבל אני מניח שדנה יכולה לפרט אתרים נוספים אפשריים.

kalmarm

New member
ממליץ על אתר הטורקיז ביפו

אתר נחמד עם 2 ספינות בעומק כ-8 מטר ביפו מדרום לנמל

קובי ש

New member
ספר עוד על האתר

ספר עוד על האתר ביפו האם יש גישה מהחוף ? מי מוציא לשם צלילות ?

הקרפיון

New member
לצערינו, ראש הנקרה יוצא רחוק מדי

לשבת זו. חוף תורקיז (או יעד דומה) סבירים. יש מי שרוצים לבוא? יש מי שיכולים להנחות, או לפחות לספק כמה מילות הדרכה, כך שגם נמצא את הסיפינות? הקרפיון וזוגתו

למעלה