צלילה בחיפה, שבת 4/8/01

mares

New member
צלילה בחיפה, שבת 4/8/01

אני רוצה לארגן מפגש רטוב שבת הבאה לצלילה בטורקית ובאיטלקית, צלילות יחסית לא עמוקות ויפות. אברר מחירים, אבל קחו בחשבון שזה עלול להגיע לסביבות ה 180 ש"ח. מי שרוצה להצטרף שישרשר כאן. אני זה כבר שניים, מישהו עוד מגיע?

yossin

New member
ייתכן

מוקדם עבורי להתחייב, אבל ייתכן ואוכל לבוא דרך איזה מועדון ? אפשר אולי גם בשישי ?

מעונין להצטרף אבל ..........

180 ש"ח עבור הגעה לאתר זה הרבה מעבר למוגזם. שתי האתרים נמצאים במרחק זניח ממועדון ולטל. בתקווה למחיר סביר יותר. יגאל

*אליקו*

New member
מתאים אש ../images/Emo19.gif

מתאים תמשיך לעדכן בפרטים גם יותר קרוב לסוף שבוע הבא ואם תצליח להוריד עוד את המחיר זה יהיה ממש טוב... אף פעם לא צללתי שם למרות שחרשתי את אילת הלוך וחזור וגם את איזור ת"א יפו וליסוע לצפון בשבוע הבא פשוט מיסתדר ממתין ליותר פרטים ....

פליפר.

New member
במידה ואני לא מעביר

קורס באותה שבת - אני אשמח להצטרף (בתנאי שהמחיר יהיה יותר אטרקטיבי - אחרי הכל אני קיבוצניק תפרן
) ואם לא לצלילה לפחות לקפה/תה צמחים שאחרי. פליפר

דולפינה

New member
אשמח להצטרף ../images/Emo13.gif

בתנאי שתנאי הים יהיו סבירים כמובן, אם אני כבר מגיעה מהדרום הרחוק...

ר פ י

New member
קח אותי בחשבון ../images/Emo8.gif

ורק אם יהיו תנאי ים טובים, מחיר סביר יותר והתה של פליפר הרי גם אני מגיע מרחוק ולא הייתי רוצה להגיע בחינם מתאים לי יותר יום שישי. צלילה נעימה רפי

freimann

New member
באיזו שעה?

ירדן ואני מתכוונים להצטרף, אבל אנחנו צריכים להגיע ממכבים, ...שבת בבוקר...אני מקווה שהמפגש לא יהיה בשעה מוקדמת מדי....

mares

New member
../images/Emo15.gif פרטים לגבי הצלילות

כמות צוללים: מינימום 4, מקסימום 17. אתרים: אנית המלט הטורקית + ספינת הקיטור האיטלקית המחיר ל2 האתרים (אחרי הנחה לחברי הפורום): 200 ש"ח לא כולל ציוד 240 ש"ח כולל ציוד שעה: 10:00 חיים מול-טל העיר לי שיש אנשים שהחלפת מיכלים ע"ג הסירה עלולה לגרום למחלת ים, כך שיש גם אופציה לעשות צלילה אחת מסירה ועוד צלילה של טילוף של כ 300 מטר לספינת המעפילים ארלוזורוב, שלאתר זה דרוש תיאום מול חיל הים. (זוהי אופציה שאני אישית פחות מעדיף, יותר טוב לקחת כדור לפני הצלילה). אז כרגע ברשימה: מארס: 2 אליקו: 1 דולפינה:1 רפי: 1 לגבי יוסין ויגאל ובכלל: מי שיום שבת, האתרים והמחיר מתאימים לו, מוזמן בהחלט להצטרף. רק בקשה אחת לי אליכם, עקב ניסיון העבר: מי שמתחייב להגיע שאכן יגיע, זה מאד חושב שכן אני מתחייב כלפי ול-טל במספר מסויים של אנשים ויהיה מאד לא נעים אם יהיו ברזים לפני הצלילה, אז בבקשה קחו זאת בחשבון. אנא שרשרו בהמשך להודעה זו מי שמתכוון להגיע. אליקו דולפינה ורפי: אשרו שוב כדי שאהיה בטוח שאתם בפנים. סה"כ, אתרים אלו יחסית רדודים ויפים מאד, צלילה די שווה. יום טוב, mares

*אליקו*

New member
אני בפנים ../images/Emo45.gif

99 אחוז שאנילא דופק ברז, בכל מקרה אני יעדכן אותך כי אולי יצתרפו אלי עוד שנים או שלושה בכל מקרה אגיע אפילו לבד.

yossin

New member
לצערי, 200 שקל זה הרבה בשבילי

ולפיכך, נותר לי רק לאחל הנאה לחברים שיצללו

nir a

New member
אשמח להגיע

האם היום השעה והמחיר סופיים? אשמח להגיע אם זה רלוונטי

אבי ע

New member
לערי לא נוכל להגיע, אבל ../images/Emo39.gif

לפחות מנטה חיבר ואני באילת בקורס אצל פליקס. לגבי עלות: לפי הסיכום שלנו עם חיים בשעתו 90 ש"ח לצלילה "קרובה", 135 ש"ח לשתי צלילות קרובות ברצף, 180 ש"ח לשתי צלילות ברצף כשהראשונה "רחוקה" (שירה, דוברה). כך שאם תעשו איטלקית וטורקית, צ"ל 135 ש"ח (כל אלו עבור מיכלים ומשקולות בלבד. תוספת לציוד מלא: 45 ש"ח. תוספת לנייטרוקס: 15 ש"ח). כדאי לחזור ולוודא איתו, בפרט לאור המסר של נפתלי לפני כמה ימים. לדעתי אם תוציאו קבוצה של 5-6 ומעלה, ואם זה לא על חשבון צוללים שמשלמים מחיר מלא, מותר לצפות למחירים הנ"ל. תיהנו! אבי.

adidas123

New member
למה מחקו את התגובה שלי?? שבה שאלתי-

האם אתה בטוח שזה לא מסרטן????

קותי

New member
לא יודע למה מחקו את תגובתך, אבל

הצלילה בנמל הקישון הוכרזה כאסורה בגלל ריכוז חומרים מסוכנים גבוה. גם הצלילה בנמל חיפה הוכרזה כבעייתית. את צריכה להבין שנמלים בד"כ הם איזור די מוגן (מעצם טבעם) שבהם יש מעט תחלופה חופשית של מים, ואם שוקעים שם חומרים מסוכנים, הם נשארים ברובם במקום. לעומת זאת, בים הפתוח יש תנועה של מים, וגם אם יש שם חומרים מסוכנים, בד"כ הם "מתפזרים" ומגיעים לריכוזים פחות מסוכנים. בשלב זה לא הוכרז כל מפרץ חיפה, או כל הים התיכון, כאיזור מסוכן לצלילה. יתכן שהיה צריך לעשות את זה
אבל כרגע זה לא כך. אם את שואלת האם מסוכן יותר לצלול במפרץ חיפה מאשר במקומות אחרים בחופי הים התיכון בארץ, אני לא חושב שיש מישהו שיכול לענות לך על זה. אם מידת צלילות המים מהווה איזה שהוא אינדיקטור לזיהום, אני יכול להעיד שבצלילות שעשינו באיזור חיפה היתה הראות טובה בהרבה מזו של איזור המרכז. האם השפכים של איזור ת"א פחות מסרטנים ומסכנים מאשר החומרים המוזרמים לים באיזור חיפה? אני לא יודע. באין אינפורמציה, כל אחד מאיתנו בוחר את רמת הסיכון שהוא מוכן לעמוד בה. אם את חוששת מהמים באיזור חיפה, אל תצללי באיזור זה. יכול להיות שבעוד הרבה שנים ניווכח שצדקת. ויכול להיות שלא.

ר פ י

New member
אצלי יש שיוני

ולצערי לא אגיע ביום שבת הקרוב מקווה שתהיה לכם צלילה מהנה רפי

freimann

New member
נורא מקווים להגיע...

בתנאי שירדן יחלים בזמן ולחלוטין מן ההצטננות/נזלת/שעלת שלו, שבאה תמיד בזמן הכי לא מתאים... יואח וירדן ממכבים

למעלה