צלילה באילת

ZoNiS

New member
צלילה באילת

סיימתי לפני חודשיים בערך קורס 2 כוכבים .
יום ראשון אני נוסע לאילת עד רביעי (12~15 לאוקטובר) ורוצה לצלול ..
קיבלתי מהמועדון 4 צלילות מודרכות חינם - איזה אתרים אתם ממליצים ?
ולדעתם לצלול גם עם בן זוג שאני אחפש שם ? או שיהיה לי קשה למצוא בגלל שאני רק מתחיל ? (12 צלילות לפני ה4 המודרכות )
ומה הסיכויים שאני יראה בתקופה הזו חתול ים \ תמנון \ צלופח ? בחיים לא ראיתי בצלילה ובא לי :)

giladshay

New member
ברכות חמות לרגל סיום הקורס

לגבי צלילות מודרכות שקיבלת- זאת לא בדיוק תוכנית כבקשתך, יעני אתה מגיע והמועדון מנפיק לך מדריך לצלול היכן שאתה רוצה. המועדון כן יכול להתחשב בבקשתך, אך עפ"ר מקום הצלילה נקבע ע"ס קריטריונים נוספים.
אתרים מומלצים: קשה לי להאמין שיש חיה כזאת (כמובן כ"א ימליץ על אתרים מניסיונו ויהיו פה שפע אפשרויות).

מאחר ואתה עדיין 'טרי' בעולם הצלילה- אמליץ פחות להתמקד באתר הצלילה, יותר להתמקצע בשיפור הטכניקה ופשוט להנות מכל רגע.
בעצם, בשלב זה, אני מאמין שתוכל להנות בכול אתר שייבחר.

שותפים
דע שיש לא מעט צוללים חדשים המחפשים בן/ת זוג לצלילה.
במהלך הצלילה המודרכת- יהיה זה המוביל שיצמיד לך בן זוג.
כך גם תוכל להכיר שותפים פוטנציאלים לצלילות עתידיות.
בנוסף, כדאי לברר עם המועדון (ייתכן שיש לוח המכיל אנשים המחפשים שותף/פה לצלילה באותו רגע נתון שאתה מחפש).
לעיתים מופיעים שרשורי פורום של צוללים המחפשים שותפים.

החיים התת ימיים
ככול שתתמיד יותר בצלילה- יירבו הסיכויים שתתקל ביותר ויותר בע"ח נדירים יותר ונדירים פחות.
כשתפסיק לדאוג- הכול יגיע...

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
בערך מה שהגל"ש אמר

מאחר ומדובר בחוה"מ סוכות, אחת התקופות היותר עמוסות באילת אכן לא נראה שממש תהיה לך אפשרות בחירה, מאחר ואתה צולל חדש כל האתרים יהיו לך די חדשים אז לך על מה שיציעו לך במועדון.
&nbsp
תהנה ודווח איך היה.

טום גיא

New member
צלופחים

אם תצלול בשעות אחה"צ-ערב יש סיכוי טוב שתראה מורנות מציצות מתוך הסלעים.
מול אקווה ספורט יש "גן צלופחים" גדול על המדרון, פעיל בעיקר בשעות הבוקר וכשיש זרם.

אני לא מכיר שיטה טובה למצוא חתולי ים ותמנונים. בשביל זה צריך לצלול הרבה, או מזל.

למעלה