צליאק וקהיר

צליאק וקהיר

בקרוב אסע ללמוד בקהיר, ואני מוטרד מנושא הצליאק. לאחר בירור מקיף באינטרנט הגעתי לרופא מומחה מאלכסנדריה ושוחחתי עימו. לפי מה שהוא אמר לי - מסתבר שבקהיר אין חנויות טבע כמו אצלנו, ואין כזה דבר לחמים נטולי גלוטן. הדבר מתמיה בעיניי, כי מה... אין להם שום אנשים שסובלים מצליאק?.... הקיצר, אני כבר אדע איך להתמודד עם זה (אני אבשל לעצמי כל מיני....), אך מאוד מעניינת אותי הנקודה הזו. אני אנסה למצוא חנויות טבע (אם יש שם כזה דבר) ונראה מה יוליד יום...

shavririt

New member
מה אתה הולך ללמוד בקהיר?

ריקודי בטן? מקסימום קח איתך ארגז לחמים ולחמניות, ותקפיא.. מצרכים יבשים כמו לחמיות ופריכיות, בוודאי קל יותר לקחת. אגב, יש לי מכרה שהיא בקשרי עבודה רצופים שם, כמובן בנושאים אחרים לגמרי. אנסה לבדוק איתה אם יכולה לברר משהו בנושא, דרך קשריה.

תודה כמובן על הצעתך לעזור.

אשמ לדעת כתובות של חנויות טבע אם יש כזה דבר שם... במעברי הגבול המצריים לא נותנים להעביר דברי מזון.

כפרה... זה אינטרנט...

להגיד גם מה צבע התחתונים שלי היום? וחוץ מזה, הכרוב הממולא יצא לי פצצות!!!!!!!

סליחה, לא, ותן בבקשה את

המתכון לכרוב .יש לי בבית כרוב ואני לא סובלת את הריח. אז אולי הממולא יפצה על כך. וכמובן נסיעה טובה.

simonaran

New member
קשרים בשגרירות

הי אלון.אני עובד בקול ישראל בערבית (כתב מדיני) ובקשר טוב עם אנשים בשגרירות אשאל שם וכל אינפורמציה אוכל לעדכנך.

תודה רבה לך!

זה מאוד יעזור לי. לא אכפת לי לבשל בהוסטל אפילו ארוחות בשבילי, אלא שהבנתי שלא בטוח לישון שם. אם תוכל לברר לי על הוסטל שבטוח לישראלים להיות שם אשמח גם כן.

למעלה