מסעדות בפראג
שלום דניאלה. ביליתי בפראג שבוע לפני שנתיים, ואפשר להגיד שהסתדרתי. אני מעתיקה לך את התגובה שלי מהפורום בנענע: . הבשורות הטובות, שרובם מדברים אנגלית ואם לא- בחיפוש אפשר למצוא את הקישור לכרטיס מסעדה בצ`כית. ליד מלון אינטרקונטיננטל, קרוב לרובע היהודי יש מסעדה בשם "הוסה"(HUSA) שם אכלנו את רוב ארוחות הצהריים שלונ. המלצרים מבינים אנגלית ולא היתה לי בעיה להסביר, והם גם תמיד לקחו את כרטיס המסעדה לשף. אבל- לא כשר. מסעדה נוספת- U MODRE KUCHINA אני מקווה שאני לא מתבלבלת.. בצד השני של גשר קרל ( מבחינת העיר העתיקה) מסעדה יקרה ומעולה.גם שם קיבלתי אחלה יחס, והמלצר ידע אנגלית מעולה.ממש מאחורי ככר העיר העתיקה יש מסעדה ברזילאית בשם "אמביינטה", בסגנון השיפוד הרץ (כמו פאפאגאיו, רק הרבה יותר טוב...), אוכלים שם כמויות של בשר ואפשר להגיד שאז זה היה די בזול, אני לא יודעת מה המחיר עכשיו.... ליד כיכר העיר העתיקה יש שווארמה של ישראלים, שבה אכלתי רק שווארמה.. ובעיקרון- אין בעיה להסתדר.כדאי לשאול במלון איפה המסעדות האלה, שתדעו ממש איך להגיע. הן די ידועות. איזה כיף לכם, אני מתה לנסוע לשם שוב...(גם התחתנתי שם...) תהנו !