צלחת 1.2 לקליטת hotbird

BlackAdder1976

New member
איזה שטויות .... ../images/Emo4.gif

שלום גיבוב של כ"כ הרבה שטויות לא שמעתי מזמן....... מה זה "ללכת צעד צעד... ולא לקפוץ על צלחת גדולה על ההתחלה" ??? מה ??? הוא חייב לעשות סטאז´ על הצלחת 120 לפני שיעבור לצלחת 150 ??? ואז מה ??? לשלוח אותו לבחינה,"אדוני תפנה בבקשה לחדר שרשום עליו בחינה מעשית לבעלי צלחת 120"....ואז ורק אז אחרי שהוא עובר את הבחינה הוא רשאי לשדרג את הצלחת ולקנות 150 ??? איזה שטויות.... זה כמו להגיד לאחד שרוצה לקנות טלויזיה- "אחי תתחיל מקטן ותלך צעד צעד.....קודם תקנה טלוויזיה 9 אינץ´ שחור לבן ותתקדם משם....לאט לאט עד שתגיע לסטנדרט שזה 29 אינץ´...." או להגיד לאחד שרוצה לקנות אוטו להתחיל מקורקינט ואז אופניים ואז... ואז... היום הגודל הסטנדרטי לצלחת הוא 180 אז למה לקנות 120 ??? למה להתקדם צעד צעד ??? מה יקרה אם הוא יקנה ישר צלחת 180 ??? הצלחת תבלע אותו ??? או אולי הוא לא יכול לעמוד נפשית בגודל המעמד ??? למה לבזבז כסף סתם ככה ??? למה ??!?!!?!? להתראות

ליאורש

New member
לצערי....

אמנם, צלחת 1.8 עצמה אינה הרבה יותר יקרה מ 1.2 מטר, אולם מתקיני הצלחות נוהגים לגבות על התקנתה מחיר "מפולפל", ומתקינים רבים אינם מוכנים כלל להתקין צלחת בגודל זה. התקנה כזו דורשת מומחיות גדולה יותר, אחריות גדולה יותר, ובעיקרון מעט יותר השקעה.

צלחת 1.8 . יותר יקרה כי

ההפרש במחיר נובע כי הצלחת עצמה יותר יקרה ב 200 ש"ח . צריך גב עגול עולה 100 ש"ח . עמוד יותר רציני רצוי בצורת X ו 2 צ´ול . יותר יקר . להעלות אותה על הגג . יותר כבדה רצוי 2 אנשים להרים . אסור להתקין בפינת הבניין . היא מאוד כבדה עללוה ליפול . ואים תיפול שתיפול במרכז הגג . הגג חייב להיות מיבטון מזויין . יש גגות במיוחד הטרומי עשוי מחול או בידוד טרמי ואין איפו ליתפוס את העוגנים . לכן המחיר יותר יקר ובעייתי

רמי א

New member
מומלץ ליקנות LNB רק דרך מתקין

צלחות כי יש חברות שרושמות דברים לא נכונים .אז המתקין קונה מהמוכר LNB 0.6עם קבלה ומשווה אותו לLNB 0.7 אם אין שיפור קל בקליטה אז זה לא LNB 0.6 .ואז המתקין מחליף LNB אצל המוכר כי הוא לא תקין ואם שאר הLNB לא משפרים קליטה אז זה אומר שכל הLNB שבחנות מזויפים. חבר שלי בעבודה אומר שאפשר להזמין מחוץ לארץ LNB 0.4ליניארKU אבל הוא רק או לתחום גבוה או לתחום נמוך והחשוב מכל יש בחוץ לארץ חברות שמוכרות כאלה מזויפים.אז יש להזהר לפני שקונים. וחבר שלי קיבל את המידע מחבר שהוא עובד בחברת מוצרים לקליטת שידורי לווין והוא ביקש לא לומר את החברה .כי החברה שלו לא מוכרת LNB כזה והוא לא מעונין שאנשים ילכו לחברה אחרת ליקנות משם כי תהיה לו ירידה ברוחי החברה.אז כל מה שנותר זה לחפש LNB כזה במנועי החיפוש. אבל אני לא יודע אם אפשר לחבר את זה לפולורטור .כדי ליקלוט איתו את שני התדרים גבוה ונמוך צריך שני LNB כזה בצלחת.ואם אני לא טועה אז אם שמים בצלחת 3 LNB אחד סי בנד ו2 ל0.4 בספרת רעש.אז הקליטה יורדת.כי האחד לוקח מהשני.עוצמה.= תחום נמוך בערך בין התדרים 10700 ל11700 וגבוה זה בערך בין 11700 ל 12750 ליתר דיוק תסתכל באתרי LNB דרך מנועי חיפוש

ליאורש

New member
כולם מדברים, אבל לא לכולם יש...

לרבים וטובים אין צלחות ענק. זה תלוי במטרות שלך, בתקציב שלך, בכמה אתה מוכן להשקיע בתחביב/בצפייה. פעמים רבות יש גם מגבלות של מקום, אישורים וכד´. כך שאתה לא צריך להרגיש "רגשי נחיתות". פרט לכך, התקנת 1.2 בזמן טוב : ערוצים שקודם לא נקלטו באזורנו- עכשיו כן נקלטים, הודות להוטבירד 6 החדש. השביעי בדרך !!! תהנה.

harv

New member
bastardo

you know thats the thing i am most looking forward to besides united.

נדב53

New member
תודה אבל!!

תודה לכל המברכים אבל בתכלס לא קיבלתי התיחסות ו/או עזרה בנושא המקודדים גם בערוצים הרגילים אין לי עודף זמן לצפות כל כך אבל אתם מכירים את תופעת גן העדן והפרי האסור לאכילה . אני ממש דיקי מהמצב . הצילו!!!

למעלה